Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Beverboom Soulangeana

Beverboom Soulangeana

Beschikbaarheid: In voorraad

In het voorjaar krijgt de Beverboom Soulangeana (Valse Tulpenboom Souelangeana - Magnolia Souelangeana) mooie witroze bloemen die heerlijk ruiken. Wanneer de bloemen zijn uitgebloeid komt er een stevig groen blad aan de boom. Dit blad valt in de herfst weer af: de Beverboom Soulangeana is dus niet wintergroen. Deze Magnolia kan een maximumhoogte van drie tot vier meter bereiken. De Beverboom Soulangeana wordt vooral gebruikt als solitaire plant, maar eventueel kunt u ook een haag van deze Magnolia planten. Het is in dat geval wel van belang dat u voldoende ruimte in uw tuin heeft. Deze plant is naast het gebruik als heg, ook een optie voor een vaste plant voor de tuin


Beverboom Soulangeana planten


De aangewezen periode om de Beverboom Soulangeana te planten is tussen oktober en april. Deze Magnolia geeft de mooiste bloemen wanneer de boom op een zonnige plek staat. Ook is het belangrijk dat de Beverboom Soulangeana voldoende beschut is voor de wind. Qua bodem staat deze Magnolia het liefst op een zure humusrijke grond. Op een kalkrijke bodem gedijt deze boom minder goed. Om het zuurgehalte van de grond in uw tuin wat te verhogen kunt u bij het planten wat tuinturf aan het plantgat toevoegen. Als u van plan bent om een haag van Beverboom Soulangeana te realiseren is het van belang om de aanbevolen plantafstand aan te houden.


Beverboom Soulangeana onderhoud


Wij raden aan om de Beverboom Soulangeana (Valse Tulpenboom Souelangeana – Magnolia Souelangeana) niet te snoeien. Door rekening te houden met de uiteindelijke afmetingen van de boom en hiervoor voldoende ruimte voor vrij te houden in uw tuin, is dit in principe ook niet nodig. Uiteraard kunt u wel af en toe wat dode takken wegknippen. Voor de Beverboom Soulangeana geldt een algemeen bemestingsadvies. Wanneer de bodem in uw tuin hierom vraagt kunt u de boom in het voorjaar bijmesten, tegelijk met de rest van de tuin. Geef water in droogtes. 


Magnolia Soulangeana met kluit


Haag-Heg levert de Beverboom Soulangeana (Valse Tulpenboom Souelangeana - Magnolia Souelangeana) alleen met kluit. De kluit beschermt de wortels tegen beschadiging en wordt geleverd met een biologisch afbreekbaar netje om het vocht rond de wortels vast te houden. Wij leveren de Beverboom Soulangeana in een lengte van 125-150 centimeter. Als u een haag wilt creëren, raden wij een plantafstand van drie stuks per meter aan om een mooie volle haag te realiseren. De minimum bestelhoeveelheid van de Beverboom Soulangeana is tien stuks. Bij grotere orders profiteert u van mooie kortingen.


Valse Tulpenboom Soulangeana van eigen kwekerij


Wanneer u een Beverboom Soulangeana (Valse Tulpenboom Souelangeana - Magnolia Souelangeana) bestelt bij Haag-Heg bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Wij kweken al onze planten met de grootst mogelijke zorg op op onze eigen kwekerij. Doordat wij geen planten afnemen van externe leveranciers besparen wij bovendien aanzienlijk op onze kosten. Als klant profiteert u hierdoor van bijzonder scherpe prijzen.


Valse Tulpenboom Soulangeana bestellen


U bestelt uw Beverboom Soulangeana (Valse Tulpenboom Souelangeana - Magnolia Souelangeana) heel eenvoudig via de webshop van Haag-Heg. Voor de aflevering van uw bestelling werken wij samen met onze vaste transportpartner, die jarenlange ervaring heeft met het vervoeren van planten. Voor het transport verpakken wij de planten in dozen of op pallets. Om de planten in optimale conditie te houden verpakken wij de planten overigens pas op het allerlaatste moment voor verzending. U kunt het moment van aflevering zelf bepalen.

Lentebloeier
Lentebloeier
Open structuur
Open structuur
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
  • Kleur: wit
  • Standplaats: zonnig
  • Kenmerk: Bladverliezend
  • Stijl: landelijke tuinen-klassieke tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Geleverd met Kluit
Beverboom 'Soulangeana' (250-300 cm)
  • Vanaf € 173,00
  • Planttijd: oktober t/m april
  • Plantafstand: 1 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 3
Is te reserveren - wordt geleverd vanaf september
Prijsstaffels
3+ € 194,50
5+ € 187,50
10+ € 180,00
20+ € 173,00

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter
Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.8
251 beoordelingen
07-07-2019

snelle en correcte levering

06-07-2019

Goed 10+

27-06-2019

We hadden planten besteld en kregen een andere maat geleverd. Dit werd na het sturen van een mailtje met foto’s keurig opgelost Echte service

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Haag & Heg Video's
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden