Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Beverboom stellata Royal Star

Beverboom stellata Royal Star

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Beverboom Stellata Royal Star (Valse Tulpenboom Stellata Royal Star – Magnolia Stellata Royal Star) is herkenbaar aan de witte, stervormige en heerlijk geurende bloemen die in het voorjaar aan de boom komen. De bloemen verschijnen direct op de kale takken. De smalle en donkergroene bladeren verschijnen pas na de bloei en deze vallen in de herfst weer af. De boom is dus niet wintergroen. Deze Magnolia wordt met een maximumhoogte van ongeveer twee meter minder groot dan andere soorten. De Beverboom Stellata Royal Star wordt vooral gebruikt als solitaire plant, maar als u de juiste plantafstand aanhoudt kunt u er ook een haag mee vormen.


Beverboom Stellata Royal Star planten


U kunt de Beverboom Stellata Royal Star planten tussen oktober en april. Deze Magnolia geeft de mooiste bloemen wanneer de plant op een zonnige plek in de tuin staat. De Beverboom Stellata Royal Star kan minder goed tegen wind: kies daarom een beschutte plek uit voor deze boom. Een zure humusrijke bodem is de bodemsoort waarop de Beverboom Stellata Royal Star het beste gedijt. Kalkhoudende bodems zijn minder geschikt voor Magnolia’s. U kunt het zuurgehalte van de grond in uw tuin eventueel wat verhogen door bij het planten wat tuintuf aan het plantgat toe te voegen. Na het planten regelmatig water geven.


Beverboom Stellata Royal Star snoeien


Het is niet aan te raden om Beverboom Stellata Royal Star (Valse Tulpenboom Stellata Royal Star - Magnolia Stellata Royal Star) te snoeien. Natuurlijk kunt u af en toe wel wat dode takken wegknippen. Het is vooral belangrijk dat u bij het planten voldoende rekening houdt met de uiteindelijke afmetingen van de boom, zodat snoeien ook niet nodig is. Ook voor deze Magnolia geldt een algemeen bemestingsadvies. U kunt de Beverboom Stellata Royal Star in het voorjaar bemesten, wanneer u ook de rest van de tuin onder handen neemt.


Magnolia Stellata Royal Star met kluit


Bij Haag-Heg kunt u alleen terecht voor de Beverboom Stellata Royal Star met kluit. Om de kluit zit een netje dat u bij het planten gewoon kunt laten zitten. Het biologisch afbreekbare netje heeft als doel om het water rond de wortels vast te houden. Wij leveren de Beverboom Stellata Royal Star (Tulpenboom Stellata Royal Star- Magnolia Stellata Royal Star) in een lengte van 125-150 centimeter. Voor het realiseren van een haag is de aanbevolen plantafstand drie stuks per strekkende meter. Door deze plantafstand aan te houden creëert u een mooie volle haag. Verder profiteert u van mooie kortingen door grotere hoeveelheden planten tegelijk te bestellen.


Valse Tulpenboom Stellata Royal Star van eigen kwekerij


Met een plant van Haag-Heg haalt u altijd een kwaliteitsproduct in huis. Elke Beverboom Stellata Royal Star (Valse Tulpenboom Stellata Royal Star- Magnolia Stellata Royal Star) in ons assortiment is afkomstig van onze eigen kwekerij. Wij kweken onze planten met de grootst mogelijke aandacht op, zodat u er uiteindelijk jarenlang plezier van heeft. Doordat wij geen planten afnemen van externe leveranciers zijn onze kosten bovendien lager. Als klant profiteert u daarom van onze scherpe prijzen.


Valse Tulpenboom Stellata Royal Star bestellen


U bestelt uw Beverboom Stellata Royal Star (Valse Tulpenboom Stellata Royal Star- Magnolia Stellata Royal Star) eenvoudig in de webshop van Haag-Heg. Voor de bezorging van uw bestelling werken wij samen met onze vaste transportpartner. Dit vervoersbedrijf heeft uitgebreide ervaring met het vervoeren van planten. Na ontvangst van uw bestelling raden wij aan om de Beverboom Stellata Royal Star zo snel mogelijk in de grond te zetten.

Lentebloeier
Lentebloeier
Open structuur
Open structuur
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
  • Kleur: wit
  • Standplaats: zonnig , halfschaduw
  • Stijl: landelijke tuinen-klassieke tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Haag & Heg Video's
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden