Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Beverboom Susan

Beverboom Susan

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Beverboom Susan wordt gekenmerkt door de roze tulp-achtige bloemen die in het voorjaar bloeien. Soms bloeien deze nogmaals in de zomer. De bloemen verspreiden een heerlijke geur. Deze Magnolia kan een hoogte van twee meter en een breedte van drie meter bereiken. De Beverboom Susan (Valse Tulpenboom Susan – Magnolia Susan) is niet winterhard. De gepunte, ovale bladeren vallen in het najaar van de boom, maar in het voorjaar verschijnen er weer nieuwe bladeren. De Beverboom Susan wordt vooral gebruikt als solitaire plant, maar eventueel kunt u de Magnolia ook gebruiken om een haag mee aan te planten.


Magnolia Susan planten


De beste periode om de Beverboom Susan te planten is tussen oktober en april. Kies voor een zonnige plek die tegelijkertijd voldoende beschermd is tegen de wind. Net als andere soorten Magnolia’s groeit de Beverboom Susan het beste op een zure humusrijke grond die bovendien voldoende vocht vasthoudt. Kalkhoudende bodems zijn minder geschikt om de Beverboom Susan op te planten. Indien de grond in uw tuin een relatief hoog kalkgehalte heeft, kunt u bij het planten van de Beverboom Susan (Valse Tulpenboom Susan- Magnolia Susan) wat tuinturf aan het plantgat toevoegen. Wanneer u een haag wilt planten is het belangrijk om de aanbevolen plantafstand aan te houden.


Beverboom Susan onderhoud


Beverbomen vergen weinig onderhoud. Eigenlijk hoeft u de Beverboom Susan nooit te snoeien. Zorg dat u de boom op een plek plant waar deze voldoende ruimte heeft om te groeien. Natuurlijk kunt u af en toe wel wat dode takken wegknippen. Voor de Beverboom Susan (Valse Tulpenboom Susan- Magnolia Susan) geldt een algemeen bemestingsadvies. Wanneer de bodem hierom vraagt kunt u de boom in het voorjaar bijmesten, zodra u ook de rest van de tuin onder handen neemt. Water geven hoeft enkel na het planten en tijdens droogtes. 


Beverboom Susan met kluit


Bij Haag-Heg kunt u terecht voor de Beverboom Susan met een lengte van 125-150 centimeter. Wanneer u een haag van deze Magnolia wilt aanleggen, raden wij aan om drie bomen per strekkende meter te planten: met deze plantafstand creëert u een mooie volle haag. Voor de Beverboom Susan (Valse Tulpenboom Susan- Magnolia Susan) geldt een minimum bestelhoeveelheid van tien stuks. Wanneer u meer planten tegelijk bestelt, profiteert u van mooie kortingen.


Valse Tulpenboom Susan van eigen kwekerij


Elke Beverboom Susan (Valse Tulpenboom Susan- Magnolia Susan) in het assortiment van Haag-Heg is afkomstig van onze eigen kwekerij. Wij kweken alle planten met de grootst mogelijke zorg op. Als klant bent u hierdoor altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct waar u vele jaren plezier van heeft. Doordat wij geen planten afnemen van externe leveranciers, besparen wij bovendien aanzienlijk op onze kosten. Hierdoor zijn wij in staat om onze planten voor een bijzonder scherpe prijs aan te bieden.


Valse Tulpenboom Susan bestellen


Het bestellen van uw Valse Tulpenboom Susan is heel eenvoudig. U selecteert de hoeveelheid planten die u wilt bestellen en u klikt vervolgens door naar onze veilige betaalomgeving. U hoeft zelf niet met de planten te slepen, want de aflevering wordt verzorgd door onze vaste transportpartner die vele jaren ervaring heeft met het vervoeren van planten. De dag en het tijdstip van de aflevering kunt u zelf bepalen.

Lentebloeier
Lentebloeier
Open structuur
Open structuur
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
  • Kleur: roze
  • Standplaats: zonnig
  • Kenmerk: Bladverliezend
  • Stijl: landelijke tuinen-klassieke tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Haag & Heg Video's
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden