Beverboom

De Beverboom, ook wel bekend als de Magnolia, geeft in het vroege voorjaar grote tulp-achtige bloemen. Deze heerlijk geurende bloemen zijn roze, paarsrood of geel van kleur. U kunt de Beverboom (Valse Tulpenboom -Magnolia) gebruiken om een haag mee te vormen, maar de Magnolia doet het ook erg goed als solitaire plant. Hoe groot de Beverboom – ook wel Valse Tulpenboom genoemd - uiteindelijk wordt hangt af van de soort waarvoor u kiest. Over het algemeen worden Magnolia’s niet al te groot en passen ze in vrijwel elke tuin. De meeste soorten Beverboom verliezen in de winter hun blad, maar dat groeit in het voorjaar altijd weer aan.

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Soorten Beverbomen

Bij Haag-Heg kunt u terecht voor drie verschillende soorten Beverbomen: de Beverboom Susan die roze bloemen geeft, de Beverboom Soulangeana met witroze bloemen en de Beverboom Stellata Royal Star met volledig witte bloemen. Wij leveren alle soorten in een lengte van 125-150 centimeter en met kluit. Door de Magnolia met kluit te leveren blijven de wortels beter beschermd tegen beschadigingen. Om de kluit is een netje bevestigd. Dit kunt u bij het planten laten zitten: het helpt om het vocht rond de wortels vast te houden. Na verloop van tijd wordt het netje door de bodem opgenomen.

Tulpenboom - Magnolia planten

U kunt de Beverboom (Valse Tulpenboom - Magnolia) planten tussen oktober en april. De Magnolia groeit het beste op een zonnige plek met voldoende beschutting voor de wind. Voor de bodem is het belangrijk dat deze voldoende vocht vasthoudt. Verder houdt de Beverboom (Valse Tulpenboom- Magnolia) niet van kalkrijke bodems. De ideale grond om de Magnolia in te planten is een zure humusrijke bodem. Eventueel kunt u bij het planten wat tuinturf in het plantgat gooien. Omdat de wortels snel beschadigd raken, is het van belang dat u de Beverboom zorgvuldig behandelt tijdens het planten. Als u een mooie volle haag wilt vormen, dient u de door ons aanbevolen plantafstand aan te houden. Gebruik bij het aanplanten onze aanplantgrond en beendermeel.

Beverboom – Magnolia onderhoud

De Beverboom (Magnolia) vergt weinig onderhoud. Sterker nog, de Magnolia kan zelfs niet goed tegen snoei. Wij raden dan ook aan om de Beverboom (Magnolia) te planten op een plek waar deze voldoende ruimte heeft en alleen te snoeien wanneer dit echt nodig is. Uiteraard kunt u wel eventuele dode takken wegknippen. Voor alle soorten Beverbomen (Valse Tulpenboom -Magnolia) geldt een algemeen bemestingsadvies. Dit houdt in dat u de boom in het voorjaar kunt bemesten, tegelijkertijd met de rest van uw tuin. Na het planten en tijdens droge periodes is extra bewatering raadzaam.

Beverboom (Valste Tulpenboom) van eigen kwekerij

Bij Haag-Heg zijn alle planten afkomstig van onze eigen kwekerij. Wij brengen elke Beverboom (Valse Tulpenboom - Magnolia) met de grootst mogelijke aandacht groot, zodat u altijd verzekerd bent van een hoge en constante kwaliteit. Het zelf opkweken van onze planten zorgt er bovendien voor dat we aanzienlijk besparen op onze kosten. Wij nemen immers geen planten af van andere leveranciers. Bij Haag-Heg koopt u uw Beverboom altijd voor een bijzonder scherpe prijs. Wij bieden bovendien aantrekkelijke kortingen wanneer u meer planten tegelijk bestelt.

Beverboom (Valse Tulpenboom) bestellen

In de webshop van Haag-Heg kunt u uw Beverboom heel eenvoudig online bestellen. U kiest de gewenste afmetingen en de hoeveelheid Magnolia die u nodig heeft voor uw tuin en u klikt door naar de beveiligde betaalomgeving. Voor de bezorging van uw planten werken wij samen met onze vaste transportpartner die veel ervaring heeft met het vervoeren van planten. De Beverbomen worden in dozen of op pallets vervoerd. Het verpakken gebeurt overigens pas op het allerlaatste moment voor de verzending, om de planten zo in topconditie te houden. Als u de planten eenmaal in huis heeft is het vervolgens raadzaam om deze zo snel mogelijk in de tuin te zetten. Wanneer u uw bestelling plaatst, kunt u de dag en het tijdstip van de bezorging zelf aangeven.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden