Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Krent

Krent

Krent – Amelanchier Lamarckii – struweel voor landhuizen

De amelanchier Lamarckii is net als de gele kornoelje goed toepasbaar als een struweel of plant in een border waaronder andere planten kunnen groeien. De krentenboom is een meerstammige heester en produceert zoals wel bekend zwartblauwe besjes die te eten zijn. De krent is een ware aanwinst voor landelijke tuinen bij landhuizen, boerderijen en landgoederen.

 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Krent – amelanchier lamarckii in landelijke tuinen

De krent bloeit in het voorjaar witte bloemen en komt daarna in blad. Uit het bloesem van de struik / boom groeien de besjes. In de winter is deze sierheester kaal. Echter op het moment dat er sneeuw valt is het weer een mooi gezicht hoe de contouren van deze boom worden geaccentueerd.

De heester is geschikt voor de wat grotere landelijke tuinen en hij wordt vaak toegepast in plantsoenen, parken en aan de rand van het bos. Deze heester staat graag in de zon en in de winter kleurt deze heester oranjerood. Een echte seizoensplant die elke seizoen een andere verschijning heeft.

Krent - bosplantsoen

Deze heester is tevens als bosplantsoen te koop. Het duurt wel jaren voordat de plant is volgroeid. Voor een snel resultaat heeft Haag en Heg zelfs planten met een hoogtemaat van 250-300 cm.  De struik kan in totaal 4-6 meter hoog worden.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden