Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Bonte Haagliguster

Bonte Haagliguster

Beschikbaarheid: In voorraad

De Liguster ovalifolium Aureum (Ligustrum Ovalifolium Aureum) heeft een ovaalvormig blad met een bijzondere geel-groene kleur. Deze plant is uitermate geschikt om een haag mee te vormen. De heg krijgt in de zomer witte bloemen en in het najaar zwarte bessen. De Liguster ovalifolium Aureum trekt zowel volgels als vlinders aan. Dit type liguster is semi-winterhard. Tijdens een strenge winter is het mogelijk dat de haag een deel van het blad verliest, maar in de lente verschijnen er altijd weer nieuwe bladeren aan de heg. Dit type liguster is een mooie toevoeging bij het ontwerpen van een eigen tuin. De Liguster is bovendien een prima Buxus vervanger.

Weinig inkijk
Weinig inkijk
Snelle groeier
Snelle groeier
  • Kleur: geel
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: half bladverliezend
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Geleverd met Blote wortel
Bonte Haagliguster (40-60 cm)
  • Vanaf € 2,35
  • Planttijd: oktober t/m april
  • Plantafstand: 6 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 25
Direct leverbaar
Prijsstaffels
25+ € 3,60
50+ € 2,90
100+ € 2,60
500+ € 2,35

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter

Liguster ovalifolium Aureum onderhoud


De Liguster ovalifolium Aureum (Ligustrum Ovalifolium Aureum) groeit ongeveer 30 centimeter per jaar. Om de haag mooi in model te houden is het van belang om deze regelmatig te snoeien. Wij raden aan om de Liguster ovalifolium Aureum (Ligustrum Ovalifolium Aureum) twee keer per jaar bij te knippen: in april en september. Overigens krijgt de haag alleen bloemen wanneer u de snoeibeurt in het voorjaar overslaat. Voor dit type Liguster geldt een algemeen bemestingsadvies: u kunt de haag in het voorjaar bemesten, tegelijk met de rest van de tuin. Lees meer over het bewateringsadvies.


Liguster ovalifolium Aureum planten


U kunt de Liguster ovalifolium Aureum (Ligustrum Ovalifolium Aureum) op vrijwel elke grondsoort planten, zolang de bodem maar voldoende waterdoorlatend is. Op een te natte bodem gaan de wortels van de haag rotten. De Liguster ovalifolium Aureum gedijt goed op plekken in de zon, de schaduw of in de halfschaduw. Wij geven per plant aan welke plantafstand wij aanraden. Door de juiste plantafstand aan te houden realiseert u een mooie volle haag. U kunt de Liguster ovalifolium Aureum met kluit tussen oktober en april planten.


Ligustrum ovalifolium Aureum met kluit


Bij Haag-Heg kunt u terecht voor de Liguster ovalifolium Aureum (Ligustrum Ovalifolium Aureum) met kluit in lengtes van 125-150 of 150-175 centimeter. De aanbevolen plantafstand van beide afmetingen is drie stuks per strekkende meter. Met onze handige rekentool bepaalt u eenvoudig hoeveel Liguster ovalifolium Aureum u nodig heeft om het gewenste aantal meters haag te realiseren. Wij leveren alle planten met een netje om de wortels. Bij het planten kunt u dit biologisch afbreekbare netje gewoon laten zitten: het helpt om het vocht rond de wortels vast te houden. Na verloop van tijd wordt het netje door de bodem opgenomen.


Ligustrum ovalifolium Aureum van eigen kwekerij


Alle planten in het assortiment van Haag-Heg zijn afkomstig van onze eigen kwekerij. Doordat wij onze Liguster ovalifolium Aureum (Ligustrum Ovalifolium Aureum) zelf met de grootst mogelijke aandacht opkweken bent u als klant altijd verzekerd van een hoge en constante kwaliteit. Doordat wij geen planten afnemen van andere leveranciers zijn wij bovendien in staat om onze kosten laag te houden. Als klant profiteert u daardoor van scherpe prijzen.


Liguster ovalifolium Aureum bestellen


U plaatst uw bestelling eenvoudig via onze webshop. Wij zorgen samen met onze vaste transportpartner voor een snelle en zorgvuldige aflevering van uw Liguster ovalifolium Aureum haag. Om de planten in optimale conditie te houden verpakken wij deze pas op het allerlaatste moment voor de verzending. Na ontvangst van de bestelling raden wij aan om de planten zo snel mogelijk in de grond te zetten.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
509 beoordelingen
24-01-2021

Prima .levering zoals verwacht Zelfs nog meer geleverd dan besteld Planten zien er goed uit

23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden