Gratis bezorgen vanaf € 350 Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Buxus

Buxus

Buxus (Buxus sempervirens) – Buxushaag

De buxus sempervirens wordt vaak geplant als de omlijsting van een tuin of als een echte Eye catcher. De buxus wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. De buxus is te vormen als strakke haag maar ook verkrijgbaar in allerlei vormen. Daarnaast is het een groenblijvende plant in de winter wat voor extra kleur zorgt. Een buxus is het gehele jaar door te planten behalve bij vorst. Uiteraard moet de plant voldoende water en voeding mee krijgen. Haag en Heg levert buxushagen van eigen kwekerij direct bij jou thuis.

 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Buxus kopen? - De buxushaag voor unieke vormen en wintergroen

De Buxus sempervirens is misschien wel de meest bekende haagplant van Nederland. Een buxus kopen is een goede beslissing als je een perfect op gewenste hoogte te snoeien haag wilt. De plant kan zelfs in unieke vormen worden gesnoeid. Daarnaast is de Buxus wintergroen en kan de plant zowel in de zon als in de schaduw prima worden geplant.

Deze Buxus sempervirens noemen we in Nederland Buxus. Deze plant kan makkelijk gesnoeid worden en dus zeer laag of hoog groeien. De buxus kan zelfs in bijzondere vormen gesnoeid worden. Het palmboompje is wintergroen. Kan zowel in de zon als in de schaduw geplant worden, maar staat wel graag op een goed gedraineerde grond. Deze variant betreft een Bolvormige Buxus die perfect te gebruiken is in combinatie met de Buxus haag. Uiteraard is deze bol ook prima los te plaatsen.

 

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden