Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Coniferen

Coniferen

Coniferen zijn ideale haagplanten. Ze zijn groenblijvend in de winter, ze bieden veel privacy en in vergelijking met anderen groeien ze relatief snel. Coniferen hagen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten, in kleuren variërend van licht- tot donkergroen en blauw. Coniferen zijn naaldbomen, maar ze prikken niet en ze geven ook geen giftige bessen af: ideaal wanneer u kinderen heeft. Uiteraard kunt u een conifeer ook gewoon los in uw tuin planten. Bij Haag-Heg kun u eenvoudig en voordelig online coniferen kopen. U kunt onder meer bij ons terecht voor diverse soorten coniferen:

  • - De Thuja occidentalis Brabant: een groen-winterbronzen conifeer die ongeveer 25 tot 30 centimeter per jaar groeit. Deze wintervaste plant is zeer geschikt om een dichte haag mee te creëren.
  • - De Thuja occidentalis Smaragd lijkt op de Thuja occidentalis Brabant, maar de donkergroene twijgen hebben een fijnere structuur. Deze conifeer kan wel dertig meter hoog worden.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Coniferen kopen

Bij het kopen van uw coniferen is het belangrijk om te bepalen hoeveel planten per strekkende meter u nodig heeft. Dit hangt af van de grootte van de conifeer: bij coniferen vanaf 1,50 meter raden wij 2,5 planten per strekkende meter aan. Bij kleinere coniferen kunt u drie stuks per strekkende meter kopen. U kunt coniferen het hele jaar door planten, maar de beste periode is van begin oktober tot begin juni. Het netje om de wortels is biologisch afbreekbaar en helpt om het vocht rond de kluit vast te houden.

Coniferen haag

Voor de ontwikkeling van de plant is het van belang om de coniferen haag één of (liever) twee keer per jaar te snoeien. De eerste keer kunt u de conifeer eind juni snoeien en de tweede keer rond september. Omdat coniferen mooi te snoeien zijn vormen ze een perfecte erfafscheiding. Het is belangrijk dat u de coniferen haag niet dieper snoeit dan waar de groene twijgen zitten. Als u tot op het hout snoeit groeit de conifeer niet terug.

Coniferen haag bestellen

U bestelt uw coniferen haag heel eenvoudig via de website van Haag-Heg. Alle coniferen in ons aanbod zijn afkomstig van onze eigen kwekerij, waardoor wij de kwaliteit van de planten kunnen garanderen en deze voor een bijzonder scherpe prijs kunnen aanbieden.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden