Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Thuja occidentalis Brabant

De Thuja occidentalis Brabant behoort tot de populairste conifeersoorten. Deze wintergroene plant, die ook wel bekend staat als de westerse levensboom Brabant, vormt een ideale erfafscheiding. Net als andere soorten coniferen groeit de Thuja occidentalis Brabant erg snel. Deze conifeer heeft groen-winterbronzen twijgen en bij de juiste plantafstand wordt een mooie dichte haag gecreëerd. Coniferen prikken niet en geven ook geen giftige bessen af: wel zo veilig als u kinderen heeft. Op de website van Haag-Heg kunt u de Thuja occidentalis Brabant eenvoudig een voordelig bestellen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Westerse levensboom Brabant

De hoeveelheid planten die u per strekkende meter moet plaatsen is afhankelijk van de hoogte van de westerse levensboom Brabant. Bij coniferen hoger dan 1,50 meter raden wij 2,5 planten per strekkende meter aan. Bij kleinere coniferen is het aan te bevelen om drie boompjes per strekkende meter te planten. U kunt de Thuja occidentalis Brabant het hele jaar door planten, maar de beste periode is van begin oktober tot begin juni. Haag-Heg levert de coniferen met een netje om de wortels. Dit net helpt om het vocht rond de kluit vast te houden en wordt na verloop van tijd door de bodem opgenomen.

Thuja occidentalis Brabant kopen

De Thuja occidentalis Brabant komt het beste tot zijn recht als u de haag twee keer per jaar snoeit, al kunt u deze eventueel ook één keer per jaar snoeien. Bij het snoeien moet u er rekening mee houden dat u niet dieper knipt dan waar de groene twijgen zitten. Snoeit u tot op het hout, dan groeit de conifeer niet terug. Bij Haag-Heg kunt u hoge kwaliteit Thuja occidentalis Brabant kopen. Alle coniferen in onze webshop zijn afkomstig van onze eigen kwekerij.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden