Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Gele leylandii coniferen

Gele leylandii coniferen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Cupressocyparis Leylandii is een cipres die bestaat uit twee soorten (gekruist met elkaar). De soort Cupressus is gekruist met het soort Chamaecyparis (een dwerg cipres). De bomen groeien zeer hard en kunnen wel 50 meter hoog worden. Deze bomen zijn zeer eenvoudig te snoeien, zodat de vorm ieder gewenste hoogte goed te behouden valt. De kruising heeft ervoor gezorgd dat de boom de vorm heeft gekregen van de Cupressus en het blad van de Chamaecyparis. Het blad is echter wel steviger. Deze Leylandii is winterhard, uiteraard groenblijvend en zeer geschikt als schutting of omheining van de tuin.

Weinig inkijk
Weinig inkijk
Snelle groeier
Snelle groeier
Gemiddeld onderhoud
Gemiddeld onderhoud
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: groen en geel blad-hardgroeiend
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies

Cupressocyparis Leylandii kopen


Leylandii coniferen groeien ongeveer een meter per jaar en zijn daarom vooral geschikt om hoge hagen mee te realiseren. Omdat deze haag zo snel groeit is het belangrijk om de heg twee keer per jaar bij te snoeien. Mei en oktober zijn de beste maanden om de Leylandii conifeer bij te snoeien. Met regelmatig snoeien houdt u de haag mooi in model. Zorg ervoor dat u de haag niet al te ver terugsnoeit, anders zal deze niet meer uitlopen. Let wel: er dient groen blad op de takken zichtbaar te blijven. Voor de Cupressocyparis Leylandii geldt een algemeen bemestingsadvies: in het voorjaar bijmesten is in de meeste gevallen voldoende. Handige tips voor de verzorging.


Leylandii coniferen planten


De beste periode om de Cupressocyparis Leylandii te planten is van oktober tot en met april. Deze haag groeit zowel in de zon, de schaduw als in de halfschaduw. Dit type conifeer kan bovendien goed tegen wind en is geschikt voor tuinen in de buurt van de zee. Leylandii coniferen groeien op alle grondsoorten, zolang de bodem maar voldoende waterdoorlatend is. Ook is het belangrijk dat de bodem niet te droog is. Vooral in de periode net na het planten raden wij aan om de haag regelmatig water te geven. Wanneer u de Conifeer de kans geeft, kan deze groeien tot een boom.


Cupressocyparis Leylandii met kluit


Leylandii coniferen met kluit zijn voller en breder dan coniferen die in een pot gekweekt zijn. Bij Haag-Heg kunt u Cupressocyparis Leylandii met kluit bestellen in verschillende lengtes: 100-125, 125-150, 150-175, 175-200 en 200-225 centimeter. Voor alle planten geldt een aanbevolen plantafstand van drie stuks per strekkende meter. Door deze plantafstand aan te houden creëert u een mooie volle haag. Voor alle afmetingen Cupressocyparis Leylandii geldt een minimumbestelling van 10 stuks. U bent voordeliger uit als u meer planten tegelijk bestelt. Deze plant kan tevens in een pot staan.


Leylandii coniferen: afkomstig uit eigen kwekerij


Alle hagen bij Haag-Heg zijn afkomstig uit onze eigen kwekerij. Elke plant is met de grootst mogelijke aandacht grootgebracht. U bent hierdoor verzekerd van een constante kwaliteit. Doordat onze Leylandii coniferen in Nederland zijn gekweekt zijn de planten gewend aan het Nederlandse klimaat. Omdat wij de kweek volledig in eigen beheer uitvoeren kunt u bovendien rekenen op de scherpste prijzen.


Leylandii coniferen bestellen


U bestelt uw Leylandii coniferen eenvoudig online in de webwinkel van Haag-Heg. De aflevering wordt verzorgd door onze vaste transportpartner. Het inpakken van uw bestelling gebeurt pas op het allerlaatste moment voor de verzending. De hagen blijven hierdoor in perfecte staat. Wij raden aan om de Leylandii coniferen zo snel mogelijk na de aflevering te planten. U kunt het moment van bezorging zelf bepalen. Wat kost een Conifeer?

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden