Planten groothandel voor haagplanten van de beste kwaliteit

Haag-Heg.nl is een kwekerij die gespecialiseerd is in het kweken van haagplanten. Bij ons krijg je gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt ons één van de grootste kwekers van haagplanten in Nederland. Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven.

Voor veel bedrijven zijn wij dé planten groothandel voor haagplanten van de beste kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de plant. Net als jij, willen ook wij onze klanten nooit teleurstellen en dat doen we dan ook niet. Wij besteden persoonlijk aandacht aan de plant en zorgen ervoor dat de plant onder ideale omstandigheden kan opgroeien.

Haag-Heg.nl is al tientallen jaren een aansprekende kwekerij voor haagplanten. Onze haagplanten worden gekweekt op onze eigen grond van ca. 30 ha. Ieder jaargetijde kunnen wij onze klant een grote variatie in haagplanten aanbieden. We kunnen zelfs volledige kant en klare hagen afleveren. Naast haagplanten verkopen wij ook ca. 7.000 andere soorten bomen en planten. Vanzelfsprekend staan we klaar voor persoonlijk advies en kun je ook altijd contact met ons opnemen als je een bepaalde plantensoort niet op onze website kunt vinden.

Aansluiten bij planten groothandel Haag-Heg.nl

Als zakelijke klant is het mogelijk om aan te sluiten bij planten groothandel Haag-Heg.nl door een account bij ons aan te maken. Voor onze zakelijke klanten die grotere hoeveelheden van ons afnemen bieden wij aantrekkelijke volume kortingen. Dit is natuurlijk erg voordelig voor jouw marge.

Daarnaast kun jij zelf het levermoment én de afleverlocatie bepalen. Hierdoor kun je jouw werkzaamheden zeer efficiënt inplannen. Door het gebruik van een account zijn de verzend- en factuurgegevens bij ons bekend, en wordt het bestellen zeer eenvoudig. Het aansluiten bij planten groothandel Haag-Heg.nl kan uiteraard gratis en zonder verdere verplichtingen.

Registreer je bij planten groothandel Haag-Heg.nl

Een account bij Haag-Heg.nl heeft zeer veel voordelen. Hieronder de voordelen even overzichtelijk voor je op een rijtje:

  • Profiteer van lagere prijzen, bepaal eigen marges
  • Bestel in grote hoeveelheden
  • Bepaal levermoment en afleverlocatie
  • Spreek met een vast contactpersoon
  • Ontvang nette zakelijke facturen

Registreer je nu bij planten groothandel Haag-Heg.nl en vraag nu een zakelijk account aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, om de condities en kortingen te bespreken en wat wij voor je kunnen betekenen. Daarna ontvang je een persoonlijke inlogcode en een bevestiging van je persoonlijke condities. Je kunt dan direct van jouw voordelen profiteren.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden