Bloeiende hagen

Bloeiende hagen

Met bloeiende hagen krijgt uw tuin een fraai aangezicht met een opvallende kleur of een palet van kleuren die uw tuin extra doen opfleuren. Afhankelijk van de bloeiende haagplant die u plant kunt u ook nog eens genieten van heerlijke geur die de plant vrijgeeft. Met bloeiende haagplanten bent u ieder jaar weer verzekerd van een interessante transformatie. Een bloeiende haag trekt bovendien ook allerhande insecten, vlinders en bijen aan. Sommige bloeiende haagplanten krijgen na de bloeiperiode ook bessen, wat weer zorgt voor een aantrekkingskracht voor vogels. Bij Haag-Heg vindt u een ruim assortiment aan bloeiende hagen. Bekijk deze op onze website en bestel uw bloeiende haagplanten vandaag nog.


Bloeiende haagplanten

In iedere haag schuilt iets moois. Bij de meeste hagen zijn het de vormen van de bladeren en de groene kleur die de soort uniek maken. Deze hagen zijn populair, omdat ze overal goed bijpassen. Maar voor degene die op zoek zijn naar een haag die wat meer opvalt zijn de bloeiende hagen van Haag-Heg een betere match. Het leuke aan bloeiende haagplanten is dat iedere haagsoort op een hele andere manier tot bloei komt. Neem nu de Vuurdoorn Orange Glow met grote trossen oranje bessen in het najaar en witte bloemschermen in mei en juni. Deze soort is bijvoorbeeld heel anders dan de sneeuwbal (Viburnum Tinus), die in de winter witte bloemen geeft die worden opgevolgd door zwartblauwe bessen. Juist de verschillen en de variatie tussen verschillende bloeiende hagen maken deze soorten zo interessant om mee te experimenteren. De Rhododendron Catawbiense Bouralt valt op door de grote paarse bloemen die laat in het voorjaar zichtbaar worden. Ook de heesterganzerik Goldfinger en Red Ace worden gekenmerkt door bloemen met opvallende kleuren.

Creëer een betoverende tuin

Dankzij al deze verschillende bloeiende haagplanten kunt u uw tuin aankleden met de meest fraaie en levendige hagen. U kunt ervoor kiezen om een enkele bloeiende haagsoort in uw tuin te planten, maar door ze te combineren zorgt u ervoor dat u het hele jaar door van een kleurrijke tuin kunt genieten. In de winter staat de ene plant in bloei, terwijl de andere haagplanten hun bladeren verliezen. Wanneer het voorjaar aanbreekt en de ene haagplant verliest zijn bloemen aan bessen, komen de rest van de bloeiende haagplanten in uw tuin tot leven. Dankzij het diverse aanbod is alles mogelijk, maar hoe weet u nu welke hagen mooi samengaan? Op deze pagina vindt u een handig overzicht met alle bloeiende haagplanten uit ons assortiment. Door op een haagsoort te klikken komt u op de productpagina, waar we de belangrijkste kenmerken van de plant uiteen hebben gezet. Komt u er nog steeds niet aan uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag bij het samenstellen van een fraaie combinatie van bloeiende hagen.

Bestel vandaag nog bij Haag-Heg

Naast een ruim assortiment profiteert u bij Haag-Heg ook van een snelle en zorgvuldige levering. Onze bloeiende haagplanten worden direct van de kweker geleverd, waar ze onder de meest optimale omstandigheden zijn gekweekt tot de sterke planten die het nu zijn. Tijdens het transport zorgen we ervoor dat uw planten veilig vervoerd worden, zodat u uw haagplanten in perfecte conditie ontvangt.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden