Groenblijvende hagen

Met een groenblijvende haag kiest u voor een haag die het hele jaar door mooi groen blijft. Deze groenblijvende haagplanten verliezen hun blad immers niet en het blad verliest geen kleur. Met andere woorden: uw haag ziet er in de winter net zo sterk en gezond uit als in de lente, zomer en herfst. Zo geniet u het hele jaar door van optimale privacy en beschutting en blijft uw tuin er nog eens mooi groen uitzien ook. Haag-Heg biedt een ruim assortiment aan groenblijvende hagen. Hoewel de naam het misschien niet direct duidelijk maakt, vallen gekleurde hagen, zoals de Glansmispel Red Robin met haar rode bladeren, ook onder de categorie groenblijvende haagplanten. Bekijk ons aanbod op de website en bestel uw groenblijvende haag vandaag nog.


Groenblijvende haagplanten kopen

Dankzij het ruime aanbod aan groenblijvende hagen kunt u altijd kiezen voor een haag die bij u en uw tuin past. Dat maakt het kiezen voor de mooiste en beste groenblijvende haagplanten misschien wel wat uitdagender, maar het resultaat is er dan ook naar. Op onze website vindt u verschillende haagplanten die groenblijvend zijn in een handig overzicht. Zo ziet u direct welke groenblijvende haagplanten wel of niet aan uw wensen voldoen. Een groenblijvende haag met bloemen, een smalle haag, een haag met rode bladeren of een haag met bessen? U kunt in één oogopzicht zien welke groenblijvende haagplanten geschikt zijn voor uw tuin. Bestellen via onze website gaat heel eenvoudig. U selecteert de haagplant die u wilt bestellen, geeft aan hoeveel planten u wilt, of hoeveel strekkende meter u wilt vullen en plaatst de bestelling in uw winkelwagen. U ontvangt uw bestelling binnen vier werkdagen thuis. 

Verzorgen van gorenblijvende haagplanten

Haagplanten die groenblijvend zijn, blijven het hele jaar door op hun mooist. Deze hagen worden bij voorkeur twee keer per jaar gesnoeid, maar dit is ook afhankelijk van het soort haag. Langzame groeiers kunnen ook prima verder met een enkele snoeibeurt per jaar. Een groenblijvende haag kunt u eigenlijk het hele jaar plaatsen, zeker als deze uit pot komt. Groenblijvende haagplanten met kluit kunnen het beste geplant worden in de periode tussen oktober en april. Let er dan wel op dat het niet vriest, want vorst komt de aanhechting van de wortels niet ten goede. Zorg er dan wel voor dat de grond rond de haag vochtig blijft tijdens de eerste twee weken. Uw nieuwe haag heeft veel energie nodig om zicht te settelen op de nieuwe locatie. 

Controleer altijd eerst even of uw haag behoefte heeft aan extra bemesting en of u uw haag volledig kunt terugsnoeien. Niet alle haagsoorten lopen weer uit nadat ze volledig zijn teruggesnoeid. Op onze website vindt u per haagsoort meer informatie over de eigenschappen van onze groenblijvende haagplanten. 

Bestel online uw planten bij Haag-Heg

Uw groenblijvende haagplanten bestellen bij Haag-Heg? Kies de haag die u in uw tuin wilt en profiteer van onze razendsnelle bezorging. Onze haagplanten komen direct van de kweker en worden binnen vier werkdagen geleverd. U bestelt uw groenblijvende haagplant per stuk of als kant-en-klare haag. Heeft u nog vragen over onze groenblijvende hagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden