Snelgroeiende hagen

Iedere haagsoort is anders en dat geldt ook voor de snelheid waarmee verschillende haagsoorten groeien. Uiteraard is de groeisnelheid ook afhankelijk van de omstandigheden waarin uw haag zich bevindt. Is het droog, is het koud of staat uw haag in de schaduw? Dit kan ervoor zorgen dat uw haag dit jaar een stuk minder snel groeit dan het jaar ervoor. Toch kunnen we een duidelijk onderscheid maken tussen snelgroeiende hagen en hagen die minder snel groeien. Bij Haag-Heg vindt u een ruim assortiment aan snelgroeiende haagplanten die erom bekend staan om in gunstige omstandigheden rap in hoogte, breedte of beide te groeien. Een snelgroeiende haag heeft een aantal voordelen, maar er zijn ook een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Wij adviseren u graag over het aankopen van uw snelgroeiende haag.


Snelgroeiende hagen van Haag-Heg

Het grootste voordeel van snelgroeiende hagen is dat u razendsnel een dichte haag in uw tuin kunt realiseren, zonder dat u direct planten van twee meter hoog hoeft aan te schaffen. Zelfs met kleine planten kunt u binnen enkele jaren een hoge haag in uw tuin hebben staan. Kleinere planten zijn goedkoper dan hun grotere soortgenoten, maar zijn dus ook een aankoop die zich pas later echt gaan terugverdienen. Met een snelgroeiende haag weet u in ieder geval dat dit relatief snel gebeurt. Wilt u direct een dichte, hoge haag in uw tuin plaatsen? Dan kiest u beter voor hogere planten en is de noodzaak voor de snelgroeiende eigenschappen minder belangrijk voor u. Bij Haag-Heg kiest u uw haagplanten op basis van lengte.

 

Heeft u echter het geduld om uw snelgroeiende haagplanten enkele jaren te geven zodat ze de gewenste hoogte kunnen bereiken, dan kunt u ook voor de mooiste snelgroeiende haagplanten bij ons terecht. Houdt er dan wel rekening mee dat wanneer uw haag eenmaal de gewenste hoogte bereikt heeft, u mogelijk wat vaker moet snoeien om de haag strak in vorm te houden.

 

Welke snelgroeiende haagplanten voor uw haag?

In ons assortiment treft u verschillende soorten snelgroeiende hagen aan, met unieke eigenschappen. Zo hebben we snelgroeiende haagplanten die wintergroen zijn, haagplanten die helemaal niet groen zijn (glansmispel Red Robin)  en nog veel meer variaties. Kijk eens bij onze snelgroeiende hagen van de laurierfamilie. De laurier Novita en Rotundifolia zijn echte snelle groeiers. Ook aan de kant van de coniferen treft u meerdere soorten snelgroeiende haagplanten aan die uw tuin van privacy en beschutting voorzien. Zo zijn de levensboom Brabant en Leylandii coniferen ook zeer snelle groeiers.

 

Direct van de kweker

De snelgroeiende hagen die u bij Haag-Heg bestelt, komen direct van de kweker. Hier zijn ze zorgvuldig verzorgd tot ze de gewenste grootte bereiken om onderdeel van uw tuin te worden. Wanneer u uw snelgroeiende hagen bij ons bestelt, leveren we uw bestelling binnen vier werkdagen. Dankzij deze snelle service kunt u razendsnel aan de slag gaan met het plaatsen van uw haag.

 

Bestel uw haagplanten vandaag nog

Wilt u ook genieten van de snelgroeiende haagplanten van Haag-Heg? Bestel uw haagplanten eenvoudig via onze website. Wilt u een grote order plaatsen of heeft u behoefte aan maatwerk, vraag dan een offerte op. Heeft u vragen over onze snelgroeiende hagen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op en profiteer van onze deskundigheid en service.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden