Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Hedera

Hedera

De Hedera is dé bekende klimopplant die populair is als erfafscheiding en erg geschikt is voor het Nederlandse klimaat. De bladeren van de Hedera blijven het hele jaar door groen. Voor een klimop haag heeft u een afscheiding nodig van gaasmatten die tussen houten palen geplaatst worden: over deze gaasmatten kan de Hedera omhoog groeien. Bij Haag-Heg kunt u kant-en-klare gaasmatten begroeid met Hedera kopen, zodat u direct kunt genieten van privacy en beschutting. Binnen drie jaar groeit de klimop haag volledig dicht. Wij leveren alleen gecoate gaasmatten, die zowel garant staan voor een lange levensduur als een extra luxe uitstraling.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Hedera kopen

Bij Haag-Heg kunt u gecoate gaasmatten met Hedera per 2,58 meter kopen. Wij leveren vijf Hedera planten per strekkende meter haag mee. Dit is voldoende om snel een dichte klimop haag te creëren. Haag-Heg zorgt voor een vlotte en zorgvuldige levering, zodat u uw Hedera haag binnen een week kunt plaatsen.

Klimop haag

Een Hedera klimop haag groeit zowel goed in de zon, de schaduw, als in de halfschaduw. Voor de bodem is het belangrijk dat deze goed waterdoorlatend is. De Hedera groeit erg snel: ongeveer 60 tot 100 centimeter per jaar. Wij raden aan om de klimop haag een keer in het voorjaar en een keer in het najaar te snoeien. Om schade aan de bladranden te voorkomen is het aan te bevelen om de Hedera niet tijdens felle zon, maar liever bij bewolkt of vochtig weer te snoeien.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden