Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Kamperfoelie

Kamperfoelie

Kamperfoelie (Lonicera Nitida) is geschikt als bodembedekker en als haag. De struikkamperfoelie wordt niet hoger dan 50 centimeter en is een prima vervanger van de buxushaag. Qua formaat is het glimmende blad van de kamperfoelie vergelijkbaar met dat van de buxus, maar de Lonicera Nitida heeft als voordeel dat de plant makkelijker en sneller groeit. Deze plant is bovendien goedkoper. Omdat het best lang duurt voordat een kamperfoeliehaag volgroeid is, levert Haag-Heg deze in kant-en-klare heg-elementen. Zo kunt u direct genieten van een mooie haag in uw tuin.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Lonicera Nitida

Een ander belangrijk voordeel van de Lonicera Nitida ten opzichte van de buxus, is dat de plant beter bestand is tegen de buxusschimmel en de buxusrups. Kamperfoelie groeit op vrijwel elke bodemsoort, maar gedijt het beste op een humusrijke droge tot enigszins vochtige grond. Ook op kalkbodems kan de kamperfoelie prima groeien. Het is in ieder geval van belang dat de bodem voldoende waterdoorlatend is. U kunt de Lonicera Nitida zowel in de volle zon als in de halfschaduw planten.

Kamperfoelie bestellen

Bij Haag-Heg kunt u eenvoudig uw kamperfoelie online bestellen. Alle planten zijn afkomstig uit eigen kwekerij, waardoor u verzekerd van kwaliteit en een scherpe prijs. Wij hebben de kant-en-klare kamperfoelie heg-elementen standaard op voorraad. U hoeft deze alleen nog maar in de grond te plaatsen. Onderhoud aan de Lonicera Nitida is eenvoudig. Een kamperfoeliehaag vergt weinig aandacht. Bij het snoeien van de haag is het wel van belang om de snoei opgaand te volgen omdat de plant als bodembedekker gewend is om naar buiten toe te groeien.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden