Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Hulst Heckenfee

Hulst Heckenfee

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Hulst (Ilex meserveae Heckenfee) voor een stevige haag of solitairen in een park of bosrand. De Hulst Heckenfee heeft een donkergroen, stekelig en glanzend blad. Na de bloei geeft de haag mooie felrode bessen. De bessen zijn net als de rest van de haag giftig, waardoor deze haag minder geschikt is als u kinderen heeft. De Hulst Heckenfee heeft een opgaande groei en een dichte vertakking. Dit type haag is zeer winterhard. U geniet het hele jaar door van een mooie dichte haag. Eventueel kunt u een hulsthaag maken waarbij u de Ilex meserveae Heckenfee afwisselt met andere soorten.

Bessen in herfst
Bessen in herfst
Lentebloeier
Lentebloeier
Weinig water
Weinig water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: Leerachtig donkergroen scherp stekelblad
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies


Hulst Heckenfee onderhoud


Binnen tien jaar bereikt de Hulst Heckenfee een maximumhoogte van ongeveer drie meter. Onderhoud aan deze haag is relatief eenvoudig. Wanneer u de Hulst Heckenfee gebruikt als haag raden wij aan om de heg twee keer per jaar te snoeien: in het voorjaar en in het najaar. Zo houdt u de haag mooi in model. Bij een losstaande Ilex meserveae Heckenfee is één keer per jaar snoeien voldoende. Vanwege de bedoornde bladeren raden wij aan om tijdens het snoeien handschoenen te dragen.

Hulst Heckenfee planten


U kunt de Ilex meserveae Heckenfee vrijwel overal planten. Deze haag gedijt goed in de zon, de schaduw en in de halfschaduw. Ook qua bodem stelt deze haag geen hoge eisen. Wel is het belangrijk dat de bodem voldoende waterdoorlatend is. Om een mooie volle haag te creëren is het belangrijk om de juiste plantafstand aan te houden. Wij geven voor elke plant de aanbevolen plantafstand per strekkende meter aan. Ook kunt u onze rekentool gebruiken om te bepalen hoeveel planten u nodig heeft om de gewenste meters haag te realiseren.

Ilex meserveae Heckenfee met kluit


Bij Haag-Heg kunt u terecht voor een Hulst Heckenfee met kluit in een lengte van 80-100 centimeter. U kunt de Ilex meserveae Heckenfee met kluit planten tussen oktober en april. Alleen als het vriest raden wij aan om het planten even uit te stellen. Om een mooie dichte haag te realiseren met deze haag raden wij aan om vier planten per strekkende meter in de grond te zetten. Voor de Hulst Heckenfee met kluit geldt een minimum bestelhoeveelheid van 10 stuks. Wanneer u grote hoeveelheden Ilex meserveae Heckenfee bestelt profiteert u van mooie kortingen.

Ilex meserveae Heckenfee van eigen kwekerij


De Hulst Heckenfee van Haag-heg is afkomstig van onze eigen kwekerij. Al onze hagen zijn met de grootst mogelijke zorg opgekweekt, waardoor u bent verzekerd van een hoge en constante kwaliteit. Doordat wij onze hagen zelf kweken zijn onze kosten relatief laag. Wij nemen immers geen planten af van andere leveranciers. Bij Haag-Heg bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit hagen voor een bijzonder scherpe prijs.

Hulst Heckenfee bestellen


U bestelt uw Hulst Heckenfee eenvoudig online in de webshop van Haag-Heg. In samenwerking met onze vertrouwde transportpartner zorgen wij voor een zorgvuldige en vlotte aflevering van uw bestelling. Om de kwaliteit te waarborgen verpakken wij uw hagen pas op het allerlaatste moment voor verzending. Het moment van aflevering kunt u zelf bepalen.
Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden