Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Hulst Heckenstar

Hulst Heckenstar

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Hulst (Ilex meserveae Heckenstar) voor een stevige haag of solitairen in een park of bosrand. De Hulst Heckenstar kenmerkt zich door een mooi donkergroen en glanzend blad. Het blad heeft een stekelige rand en is giftig wanneer het gegeten wordt. Omdat dit een mannelijke hulst is geeft de plant geen bessen. De Ilex meserveae Heckenstar is zeer winterhard. De Hulst Heckenstar heeft een dichte groei en valt mooi in vorm te snoeien. Een strak gesnoeide Hulst Heckenstar komt goed tot zijn recht in een klassieke tuin. Voor een minder formele tuin kunt u de haag juist wat minder vaak snoeien.

Lentebloeier
Lentebloeier
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
Weinig water
Weinig water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: Leerachtig donkergroen scherp stekelblad
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies


Hulst Heckenstar onderhoud


De Hulst Heckenstar kan een maximumhoogte van ongeveer twee meter bereiken, maar het duurt wel even voordat deze hoogte bereikt wordt. Als u liever een lagere heg heeft, kunt u de hagen eenvoudig bijsnoeien. Voor een strakke haag raden wij aan om deze twee keer per jaar bij te knippen: in het voorjaar en in het najaar. Voor een minder formele haag of een losstaande Hulst Heckenstar is één keer per jaar snoeien voldoende. Vanwege het stekelige blad raden wij aan om tijdens het snoeien handschoenen en beschermende kleding te dragen.

Hulst Heckenstar planten


De Hulst Heckenstar groeit op bijna elke grond. Het is wel van belang dat de bodem voldoende waterdoorlatend is. U kunt de Ilex meserveae Heckenstar zowel in de zon, de schaduw als de halfschaduw planten. Het duurt een aantal jaar voordat de Hulst Heckenstar volledig zichtdicht is. Om een mooie volle haag te realiseren is het allereerst belangrijk om de juiste plantafstand per strekkende meter haag aan te houden. Wij geven per plant aan welke plantafstand wij aanbevelen. Ook kunt u gebruik maken van onze handige rekentool om te bepalen hoeveel planten u nodig heeft om het gewenste aantal meters haag te realiseren.

Ilex meserveae Heckenstar met kluit


Bij Haag-Heg kunt u terecht voor de Hulst Heckenstar met kluit in de afmetingen 80-100, 100-125 en 125-150 centimeter. Oktober tot en met april is de periode waarin u de Ilex meserveae Heckenpracht met kluit kunt planten. Wanneer het vriest raden wij aan om het planten nog even uit te stellen. Wij leveren de Hulst Heckenstar met een netje om de wortels dat helpt om het vocht in de kluit vast te houden. Na verloop van tijd wordt het netje door de bodem afgebroken.

Ilex meserveae Heckenstar van eigen kwekerij


Met een Hulst Heckenstar van Haag-Heg bent u verzekerd van een hoge en constante kwaliteit. Al onze hagen zijn afkomstig van eigen kwekerij en met de grootst mogelijke zorg grootgebracht. Door de planten zelf op te kweken zijn wij bovendien in staat om deze voor een bijzonder scherpe prijs aan te bieden. Er zijn immers geen tussenliggende partijen die de prijs opdrijven.

Hulst Heckenstar bestellen


U plaatst uw bestelling voor de gewenste afmetingen en hoeveelheid Hulst ‘Heckenfee’ eenvoudig in onze webshop. Wij werken al jarenlang samen met onze vertrouwde transportpartner die veel ervaring heeft met het zorgvuldig vervoeren van hagen. U bestelling wordt pas op het allerlaatste moment voor verzending verpakt om de planten in absolute topconditie te houden. Het moment van aflevering kunt u zelf bepalen.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden