Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Hulst meserveae

Hulst meserveae

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Hulst Ilex Meserveae is een populaire winterharde én wintergroene plant. De struik wordt ook wel ‘Blauwe Hulst’ of ‘Hulst Blue Prince’ genoemd. De plant is te herkennen aan zijn blauwgroene kleur en zijn stekelige bladeren. Dat laatste maakt de plant ideaal om ongewenste indringers buiten te houden. De Blauwe Hulst is tevens zeer winterhard. De Nederlandse winters zijn voor deze sierlijke struik geen probleem. Uiteindelijk kan de Hulst Ilex Meserveae zo’n 150 centimeter hoog worden. U bestelt de struik gemakkelijk en snel via de webshop van Haag-Heg.

Weinig inkijk
Weinig inkijk
Gemiddeld onderhoud
Gemiddeld onderhoud
Weinig water
Weinig water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: lichtgroen-groen buxusachtig blad
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies

Over de Hulst Ilex Mesereae


De Blauwe Hulst is een struik die het hele jaar door leven aan de tuin geeft. Hij behoudt namelijk het hele jaar zijn mooie blauwgroene kleur. Door de compacte structuur, heeft u met deze struik weinig last van inkijk in de tuin. Zo geniet u altijd van privacy en beschutting in de tuin. Daarnaast is de plant ook heel geschikt als inbraakwerende haag. De stekelige bladeren zorgen ervoor dat indringers niet in uw tuin komen. Tijdens de bloeiperiode in mei geeft de Blauwe Hulst kleine witte bloemetjes. Dit geeft uw tuin een vrolijke en frisse uitstraling.


Onderhoud


De Hulst Ilex Meserveae heeft niet veel onderhoud nodig. Het is een langzame groeier, die niet vaak gesnoeid hoeft te worden. Dit hoeft hooguit één keer per jaar. Het beste doet u dit in de maand april of september, voor of na de bloeiperiode. Het fijne aan deze haagplant is dat deze het goed doet op vrijwel iedere standplaats. Zowel in de zon, schaduw of halfschaduw doet hij het goed. Voor de Hulst Ilex Meserveae geldt een algemeen bemestingsadvies.


Eigen plantenkwekerij


Alle struiken op de website van Haag-Heg zijn afkomstig uit onze eigen kwekerij. In onze kwekerij geven we elke planten de aandacht die hij nodig heeft, om optimaal te groeien. Tevens zijn we bij Haag-Heg niet afhankelijk van externe leveranciers. Hierdoor kunnen we ten alle tijden toezien op de juiste kwaliteit en kunnen we de prijs voor u zo laag mogelijk houden.


Eenvoudig bestellen


U bestelt al uw planten eenvoudig via de website van Haag-Heg. In de webshop selecteert u de gewenste planten, de juiste afmetingen en het benodigde aantal. Vervolgens rekent u af via een beveiligde betaalomgeving. Vervolgens ga wij aan de slag om de planten bij u thuis te bezorgen. Zo heeft u de planten binnen de kortste tijd in huis.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden