Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Japanse spierstruik Goldflame

Japanse spierstruik Goldflame

Beschikbaarheid: In voorraad

Wanneer u op zoek bent naar een haag die met name in de zomermaanden een mooie bloem heeft, dan is de spiraea japonica Goldflame wellicht iets voor uw tuin. In het Nederlands wordt deze uit Japan en Azië afkomstige plant ook wel de spierstruik genoemd. De kleine heester doet het met name in de zomermaanden goed. En heeft dan prachtige paarse bloemetjes die flink wat kleur in uw voor- of achtertuin brengen. Benieuwd naar de spiraea japonica Goldflame? Hieronder leest u meer over deze veelzijdige plant en hoe u hem bij ons kunt bestellen. 


Een spiraea japonica Goldflame kopen


De spiraea japonica Goldflame doet het voornamelijk goed als een losse struik of in haagvorm. De naam ‘Goldflame’ heeft de plant te danken aan zijn in de zomer gelig en in de herfst oranje, koperachtig blad. Let in dat laatste geval wel op de geringe hoogte van de spiraea japonica Goldflame, deze zal namelijk nooit hoger dan 1 meter worden. Hierdoor heeft de spiraea japonica Goldflame een wat meer informeel karakter en kan dus ook prima zelfstandig of los in uw tuin groeien. De planten, die niet al te snel groeien (zo’n 15 cm per jaar) zijn verder makkelijk in het onderhoud. De spiraea japonica Goldflame komt in zowel hagen, tuinen, parken als groepsbeplanting of plantsoenen het best tot zijn recht. 


Eigenschappen spiraea japonica Goldflame


De spiraea japonica Goldflame is een vrij makkelijke plant die, zoals we hierboven al even benoemden, ook in het onderhoud geen extra moeilijkheden oplevert. Houd er rekening mee dat de plant tijdens de wintermaanden zijn blad verliest. Maar dat betekent niet dat de spiraea japonica Goldflame slecht tegen de winter kan. Integendeel: de plant kan goed tegen de kou en blijft ook in de wintermaanden fier overeind staan. Een plant die goed tegen een stootje kan dus. Qua grond heeft de plant geen vereisten. Wanneer u hem plant kunt u dat zowel in de schaduw- als zonzijde van het huis doen. Neem wel in gedachten mee dat de plant éénmaal in het jaar gesnoeid dient te worden als u hem in een bepaalde vorm wilt houden. Omdat de plant niet snel groeit, is het snoeien van een spierstruik als solitaire plant niet noodzakelijk. 


Uw plant makkelijk online bestellen


Ook een spierplant in uw tuin? De planten van Haag-Heg kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Bovendien kunt u kiezen waar en hoe de planten geleverd worden. De plant gevonden die u zocht? Dan worden de planten netjes voor u ingepakt zodat zij in goede conditie blijven tijdens het transport. Zo worden de planten netjes voor uw deur gebracht waarna u ze zelf kunt aanplanten. Heeft u nog vragen over onze service of diensten en producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen!
Lentebloeier
Lentebloeier
Gemiddeld water
Gemiddeld water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig , halfschaduw
  • Kenmerk: groen en donkergroen blad
  • Stijl: Array
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Geleverd met Blote wortel
Japanse spierstruik 'Goldflame' (20-30 cm)
  • Vanaf € 3,20
  • Planttijd: oktober t/m april
  • Plantafstand: 5 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 25
Direct leverbaar
Prijsstaffels
25+ € 3,20

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter
Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.6
281 beoordelingen
16-10-2019

2 weken later dan bedoeld, maar met een uitstekend argument. De planten vertoonden nog groei en dus wilden ze dat niet verstoren. Planten netjes bezorgd en telefonisch ook uitstekend geholpen Ga hier zeker nog bestellen.

14-10-2019

De planten zien er uitstekend uit. Communicatie rondom de levering was echter matig. Het was erg onduidelijk wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Aangezien ik een weekend wilde vrijhouden om de planten snel in de grond te kunnen zetten, had ik daar graag meer duidelijkheid over gehad. Verder was de chauffeur vrij chagrijnig, maar daar heeft hij zelf meer last van dan ik :)

11-10-2019

Bedankt Planten in zeer goede staat ontvangen en netjes vooraf overleg over de levering.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Haag & Heg Video's
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden