Kant-en-klaar haag

Een kant en klaar haag is een haag die al bijna volledig volgroeid is. Omdat deze haag in elementen is opgekweekt, is het eenvoudig om de kant en klaar haag te plaatsen. In plaats van jarenlang in de kijk te zitten, biedt een volgroeide haag meteen privacy en beschutting. Een volwassen haag heeft bovendien minder aandacht nodig dan een jong exemplaar. Dankzij de meststoffen die de kant en klare haagelementen op de kwekerij heeft meegekregen zijn de planten weerbaarder en groeien ze beter dan wanneer je ze zelf als jonge haag zou planten.


Kant en klaar haag kopen

Kant en klare haagelementen zijn ideaal als groenblijvende tuinafscheiding. Bij Haag-Heg kunt u kant en klare haagelementen in verschillende soorten en maten kopen. Al onze haagplanten zijn afkomstig van onze eigen kwekerij, waardoor u verzekerd bent van een constante en hoge kwaliteit. Wij leveren onder meer kant-en-klare buxushagen, beukenhagen, Portugese laurierhagen, taxushagen en hedera hagen. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige aflevering.

Kant-en-klare haagelementen

Het onderhoud aan de kant en klaar haag is afhankelijk van het soort haag waarvoor u kiest, maar over het algemeen is het onderhoud relatief eenvoudig. Net na de aanplant is het belangrijk om de haag direct water te geven totdat deze goed geworteld is. Vervolgens kunt u de meeste hagen het beste twee keer per jaar snoeien, zodat ze mooi in model blijven. Haag-Heg is hét adres om een haag kopen die kant-en-klaar is om in u tuin te zetten. In onze webshop kunt u ook losse haagplanten bestellen. 

Kant-en-klaar haag afmetingen

De kant-en-klare hagen van Haag-Heg zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De meeste kant-en-klare haagelementen komen in een breedte van 100 centimeter. Alleen de buxushaag vormt hierop een uitzondering. De haagelementen van deze relatief kleine haag komen in een breedte van 50 centimeter. Vervolgens hangt het van de soort haag af wat de hoogte en de diepte van het element is. Wilt u een direct een hoge en volle haag? Dan zijn onze grote haagelementen een uitstekende keuze. Voor de meeste kant en klare haagelementen in ons assortiment geldt een minimum bestelhoeveelheid. Deze minimum bestelhoeveelheid staat per plant aangegeven.

Kant en-klare haagelementen planten

Het planten van een kant-en-klaar haag is heel eenvoudig. U kunt de losse haagelementen direct naast elkaar planten. De losse elementen moeten nog wel een beetje in elkaar groeien, maar de haag oogt direct als een volle en volgroeide haag. Een groot voordeel van kant-en-klare haagelementen is dat u deze het hele jaar door kunt planten: ook midden in de zomer. Alleen wanneer het vriest raden wij aan om het planten nog even uit te stellen. Qua bodemsoort zijn de meeste kant-en-klaar hagen in ons assortiment erg flexibel. Wel is het belangrijk dat de bodem voldoende waterdoorlatend is zodat de wortels niet gaan rotten. Voor de kant en klaar hagen geldt een algemeen bemestingsadvies. U kunt de haag in het voorjaar bemesten, tegelijkertijd met de rest van de tuin. Gebruik bij het aanplanten onze aanplantgrond en beendermeel.

Kant-en-klaar haag van eigen kwekerij

Alle kant-en-klare haagelementen in het assortiment van Haag-Heg zijn afkomstig uit onze kwekerij. Onze medewerkers hebben alle planten met de grootst mogelijke zorg grootgebracht. Door het kweken van de kant-en-klaar haag in eigen beheer uit te voeren bent u altijd gegarandeerd van een hoge en constante kwaliteit van de losse haagelementen. Haag-Heg neemt geen planten af van andere leveranciers. Wij hebben hier specifiek voor gekozen om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen. Daarnaast besparen we door het zelf opkweken van onze hagen aanzienlijk op de kosten. Wij rekenen deze besparingen door aan onze klanten, waardoor u profiteert van de bijzonder scherpe prijzen.

Kant-en-klaar haag bestellen

Het bestellen van uw kant en klare haagelementen bestellen is erg eenvoudig. U selecteert eenvoudig de soort, de lengte en de hoeveelheid kant en klaar hagen die u wilt bestellen. Omdat de losse haagelementen best groot en zwaar zijn, is het prettig om te weten dat Haag-Heg voor de aflevering zorgt. Hiervoor werken wij samen met onze vaste transportpartner. Onze transportpartner heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van hagen, waaronder ook kant-en-klare hagen. De haagelementen worden in een doos op een pallet geplaatst. Het verpakken gebeurt pas op het allerlaatste moment voor de verzending. Dit doen wij bewust om de planten in optimale conditie te houden. Als u uw bestelling eenmaal in huis heeft raden wij aan om de planten zo snel mogelijk in de grond te zetten. Het bezorgmoment van de bestelling bepaalt u zelf.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden