Kant-en-klaar haag

Kant-en-klaar haag

Een kant en klaar haag is een haag die al bijna volledig volgroeid is. Omdat deze haag in elementen is opgekweekt is het eenvoudig om de kant en klaar haag te plaatsen. In plaats van jarenlang in de kijk te zitten, biedt een volgroeide haag meteen privacy en beschutting. Een volwassen haag heeft bovendien minder aandacht nodig dan een jong exemplaar. Dankzij de meststoffen die de kant en klaar haag op de kwekerij heeft meegekregen zijn de planten weerbaarder en groeien ze beter dan wanneer je ze zelf als jonge haag zou planten.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Kant en klaar haag kopen

Bij Haag-Heg kunt u kant-en-klaar hagen in verschillende soorten en maten kopen. Al onze haagplanten zijn afkomstig van onze eigen kwekerij, waardoor u verzekerd bent van een constante en hoge kwaliteit. Wij leveren onder meer kant-en-klare buxushagen, beukenhagen, Portugese laurierhagen, taxushagen en hedera hagen. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige aflevering.

Haag kopen kant-en-klaar

Het onderhoud aan de kant-en-klare haag is afhankelijk van het soort haag waarvoor u kiest, maar over het algemeen is het onderhoud relatief eenvoudig. Net na de aanplant is het belangrijk om de haag direct water te geven totdat deze goed geworteld is. Vervolgens kunt u de meeste hagen het beste twee keer per jaar snoeien, zodat ze mooi in model blijven. Haag-Heg is hét adres om een haag kopen die kant-en-klaar is om in u tuin te zetten. In onze webshop kunt u ook losse haagplanten bestellen.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden