Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Laurier Otto Luyken

Laurier Otto Luyken

Beschikbaarheid: In voorraad

De Prunus laurocerasus Otto Luyken is een mooie, kleine plant die niet hoger wordt dan 1,25 meter. De laurier Otto Luyken heeft grote, stevige bladeren met een donkergroene kleur. Het blad is wintervast en als bonus geeft hij in het voorjaar sterk geurende witte bloemen. De haag trekt veel insecten en vlinders aan. De laurier past in vrijwel elk type tuin: van klassiek tot modern. Tevens is deze plant te plaatsen als vaste plant voor de tuin. Bestel uw Prunus laurocerasus Otto Luyken eenvoudig en voordelig online bij Haag-Heg. 

Lentebloeier
Lentebloeier
Langzame groeier
Langzame groeier
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: donkergroen groot blad-veel body
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Geleverd met Pot
Laurier 'Otto Luyken' (25-30 cm)
  • Vanaf € 3,90
  • Planttijd: Gehele jaar te planten
  • Plantafstand: 5 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 20
Direct leverbaar
Prijsstaffels
20+ € 4,55
50+ € 4,15
200+ € 3,90

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter

Laurier Otto Luyken


De laurier Otto Luyken groeit in vergelijking met andere lauriersoorten relatief langzaam: zo’n 10 tot 20 centimeter per jaar. Daarom hoeft de Prunus laurocerasus Otto Luyken ook maar één keer per jaar gesnoeid te worden. Zolang u niet al te strak snoeit kunt u in het voorjaar genieten van de bloemen. Soms is er in de herfst een tweede bloeiperiode. De prunus laurocerasus Otto Luyken groeit op alle Nederlandse bodems, zolang de grond maar voldoende water doorlaat. Op een natte bodem kan hij niet gedijen. De Laurier Otto Luyken is uiterst geschikt als vaste plant voor in de tuin.


Prunus laurocerasus Otto Luyken kopen


Wilt u een Prunus laurocerasus Otto Luyken kopen? Om een mooie volle Otto Luyken te creëren raden wij aan om er drie per strekkende meter te planten. De Prunus laurocerasus Otto Luyken groeit zowel in de zon als in de schaduw. Doordat alles van eigen kwekerij afkomt, zijn wij in staat om de kwaliteit van onze planten te garanderen en deze voor een bijzonder lage prijs aan te bieden. Meer informatie over de bewatering van de Laurier.


Laurier Otto Luyken met pot


De laurier Otto Luyken met pot is leverbaar met een lengte van 30-40 centimeter. Voor dit formaat adviseren wij een plantafstand van 4 stuks per strekkende meter. Door deze plantafstand aan te houden creëert u een mooie volle heg. Houd er rekening mee dat er alsnog wat tijd overheen gaat tot de verschillende hagen mooi aan elkaar gegroeid zijn. Met onze handige rekentool ziet u heel eenvoudig hoeveel planten u nodig heeft of de gewenste meters haag te realiseren. U kunt de laurier Otto Luyken met pot ook per stuk bestellen. Deze haagplant doet het ook goed als vrijstaande plant. Desalniettemin wordt de prijs van de laurier Otto Luyken met pot goedkoper wanneer u meer planten tegelijk bestelt. U kunt de laurier Otto Luyken het hele jaar door planten. Het is belangrijk dat u de haag net na het planten voldoende water geeft. Voor de laurier Otto Luyken geldt een algemeen bemestingsadvies. 


Laurier Otto Luyken van eigen kwekerij


Alle laurier Otto Luyken hagen in de webshop van Haag-Heg zijn afkomstig van onze eigen kwekerij. Haag-Heg verzorgt het hele kweekproces van begin tot eind. Hierdoor zijn wij in staat om hagen af te leveren van een zeer hoge en constante kwaliteit. Tijdens het gehele groeiproces krijgen de planten de grootst mogelijke aandacht en zorg van onze professionele medewerkers en hun groene vingers. Bij Haag-Heg hebben wij hart voor de zaak en voor onze producten. Doordat wij geen hagen afnemen van andere kwekers of handelaren zijn wij eveneens in staat om de prijzen van onze planten bijzonder laag te houden. Wat uw budget ook is, bij Haag-Heg vindt u altijd een mooie haagplant die perfect past bij de stijl van uw tuin. Wij hebben onder meer hagen in huis die passen bij moderne, klassieke of juist landelijke tuinen. Wij adviseren u graag welk type haag het beste past bij de huidige beplanting van uw tuin of bij de stijl die u wilt creëren. Wij houden hierbij ook rekening met uw wensen wat betreft onderhoud en het niveau van privacy en beschutting dat u wilt realiseren.


Levering


De aflevering van de laurier Otto Luyken en eventuele andere hagen wordt verzorgd door onze vaste transportpartner. Wij werken al vele jaren samen met deze gerenommeerde transporteur. Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg vervoerd en op het gewenste tijdstip afgeleverd. U kunt zelf aangeven op welke dag en hoe laat u uw bestelling in ontvangst wilt nemen. Om de door u bestelde laurier Otto Luyken en eventueel andere hagen zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van het transport gebeurt het inpakken van uw bestelling pas op het allerlaatste moment voor de verzending. Wij versturen onze hagen onder meer in dozen en op pallets.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.8
472 beoordelingen
03-08-2020

03-08-2020

Top service

24-07-2020

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden