Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Prunus laurocerasus Caucasica

De Prunus laurocerasus Caucasica kan ongeveer drie meter hoog worden zonder dat deze aan vorm verliest. De volle verschijning en het wintervaste donkergroene blad hebben er voor gezorgd dat deze Prunus l. Caucasica is uitgegroeid tot een populaire erfafscheiding. Als bonus geeft de laurier Caucasica in het voorjaar ook nog eens mooie witte bloemen. Bij ons vindt u altijd een uitgebreid assortiment Prunus laurocerasus Caucasica.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Laurier Prunus Caucasica

Om uw de laurier Prunus Caucasica in topconditie te houden, raden wij aan om deze twee keer per jaar bij te snoeien. Regelmatig snoeien zorgt ervoor dat de haag in de gewenste vorm blijft en door deze tenminste twee keer per jaar bij te knippen hoeft u nooit dikke takken weg te zagen.

Laurier Caucasica

De laurier Prunus Caucasica groeit op elk soort bodem; waaronder klei, zand, veen en löss. Voorwaarde is wel dat de grond een losse structuur heeft. De bodem moet het regenwater goed doorlaten, anders kan de laurier Caucasica niet groeien. Verder is het van belang om de laurier Caucasica niet te diep te planten: de kluit moet net onder de grond verdwijnen.

Laurier Caucasica kopen

Voor een haag tot 80 centimeter hoog raden wij aan om vier laurier Caucasica per strekkende meter te kopen. Bij middelgrote hagen zijn drie planten per strekkende meter voldoende en bij hagen hoger dan 125 centimeter raden wij twee planten per meter aan. Door uw laurier Caucasica te kopen bij Haag-Heg bent u verzekerd van kwaliteit, die afkomstig zijn van onze eigen kwekerij.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden