Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Prunus laurocerasus Etna

De wintervaste, donkergroene bladeren van de Prunus laurocerasus Etna groeien dichter op elkaar dan die van de Caucasica, waardoor een mooie volle haag ontstaat. De uitloop van nieuw blad is rood van kleur en in mei en juni komen er witte bloemen aan de struik. De laurier Prunus Etna wordt ongeveer anderhalve meter hoog en 80 centimeter breed, waardoor dit type bijzonder geschikt is voor een lage of middelhoge haag. U kunt de Prunus laurocerasus Etna ook als losstaande struik planten. Bij Haag-Heg bestelt u de laurier Etna eenvoudig online.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Laurier Prunus Etna

Als u de laurier Prunus Etna twee keer per jaar bijsnoeit blijft hij mooi in vorm. Hiermee voorkomt u ook dat u op den duur dikke takken moet wegzagen. De laurier Prunus Etna doet het goed op elke Nederlandse grondsoort, zolang de bodem maar los genoeg is. Het is namelijk van belang dat regenwater goed afgevoerd wordt. Op een te natte bodem kan de Prunus laurocerasus Etna niet gedijen. Verder is het van belang dat de wortels van de laurier Etna niet te diep geplant worden: de kluit moet net onder de grond verdwijnen.

Laurier Etna

Omdat de laurier Etna erg breed uitgroeit heeft u al een mooie volle heg met slechts één plant per strekkende meter. De laurier Etna groeit het best in de zon of halfschaduw. U bestelt u Laurier prunus Etna heel eenvoudig bij Haag-Heg. Wij kweken al onze planten zelf en leveren direct aan de consument. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit en de allerbeste prijs.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden