Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Prunus laurocerasus Genolia

De Prunus laurocerasus Genolia wordt gekenmerkt door een smalle, opgaande en compacte groei. Dit type heeft een smal en glanzend blad dat het hele jaar door mooi groen blijft. In mei en juni krijgt de haag mooie witte bloemen. De laurier Genolia groeit erg hard, waardoor snel een keurig dichtgegroeide haag ontstaat. De Prunus laurocerasus Genolia kan zelfs doorgroeien tot een hoogte van vier meter, waardoor u verzekerd bent van privacy en beschutting. Bij Haag-Heg kunt u heel voordelig een hoge kwaliteit Prunus laurocerasus Genolia kopen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Laurier Genolia

U kunt de laurier Grenolia één tot twee keer per jaar snoeien. Minder mag ook, maar met regelmatiger snoeien houdt u de haag eenvoudiger in de gewenste vorm. Bovendien hoeft u dan geen extra dikke takken weg te zagen: u kunt alles eenvoudig af met een heggenschaar. De laurier Genolia groeit op vrijwel alle bodemsoorten. Alleen op kalkrijke bodems en bodems die veel water vasthouden gedijt deze haagplant niet zo goed.

Prunus laurocerasus Genolia kopen

Natuurlijk wilt u weten hoeveel Prunus laurocerasus Genolia u moet kopen om een mooie volle haag te creëren. Wij raden aan om 2,5 plant per strekkende meter in de grond te plaatsen. Bij het planten mag u de wortels van de laurier Genolia niet te diep in de grond plaatsen: de kluit moet net onder het oppervlak verdwijnen. Onze Prunus laurocerasus Genolia is afkomstig van eigen kwekerij. Hierdoor zijn wij altijd in staat om de kwaliteit te garanderen.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden