Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Prunus laurocerasus Herbergii

De Prunus laurocerasus Herbergii is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een lage tot middelgrote haag. De laurier Herbergii heeft smalle bladeren die donkergroen van kleur zijn. Daarnaast geeft de plant in het voorjaar mooie witte bloemen. Het blad van de Prunus laurocerasus Herbergii is wintervast, zodat u ook in de wintermaanden kunt genieten van een groene erfafscheiding. U bestelt uw laurier Herbergii heel eenvoudig online bij Haag-Heg. Wij zorgen voor een snelle zorgvuldige aflevering.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Laurier Herbergii

Wij raden aan om de laurier Herbergii twee keer per jaar bij te snoeien, bijvoorbeeld na de bloeiperiode en in het najaar. Met regelmatig snoeien blijft de laurierhaag mooi in model en voorkomt u dat u op den duur dikke takken moet wegzagen. De Prunus laurocerasus Herbergii groeit op alle grondsoorten; waaronder klei, zand, veen en löss. Wel is het van belang dat de bodem voldoende water doorlaat. Wanneer de bodem te nat is kan de laurier Herbergii niet groeien. Plant de Herbergii ook niet te diep.

Laurierhaag Herbergii

Bij het planten van de laurierhaag Hergergii is het belangrijk om de juiste afstand tussen de planten aan te houden. Voor een lage Herbergii laurierhaag (tot 80 centimeter) is het aan te bevelen om vier struiken per strekkende meter te planten en bij middelgrote hagen (80 tot 125 centimeter) zijn drie planten per meter voldoende. Wij bieden het hele jaar door een groot aanbod Prunus laurocerasus Herbergii. De laurierhaag Herbergii wordt gekweekt op onze eigen kwekerij, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden