Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Prunus laurocerasus Novita

De Prunus laurocerasus Novita kenmerkt zich door een groot, lichtgroen blad met veel volume. Het blad van de laurier Novita is wintervast, waardoor dit type het hele jaar door garant staat voor beschutting en privacy. De Prunus laurocerasus novita is bijzonder sterk en goed bestand tegen ziektes als hagelschot. De Novita doet het zowel goed in de zon als in de schaduw en past qua stijl in vrijwel elk soort tuin. Voor de beste kwaliteit laurier Novita bent u bij ons aan het juiste adres.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Laurier Novita

De laurier Novita is relatief eenvoudig in onderhoud. Het is aan te raden om de Prunus laurocerasus Novita twee keer per jaar te snoeien. Hierdoor blijft de haag mooi in model en hoeft u ook geen dikke takken af te knippen. Net als bij andere laurierstruiken is het belangrijk dat de laurier Novita wordt geplant op grond met een open structuur, zodat water goed wordt doorgelaten. Verder is het van belang dat de kluit van de Novita niet te diep geplant wordt.

Prunus laurocerasus Novita kopen

Wanneer u een Prunus laurocerasus Novita wilt kopen, wilt u natuurlijk weten hoeveel planten per strekkende meter u nodig heeft. Voor kleine struiken tot ongeveer 80 centimeter kunt u uitgaan van vier planten per strekkende meter. Bij struiken tussen de 80 en 125 centimeter zijn drie planten voldoende en bij grotere struiken heeft u aan twee planten al genoeg. Wij hebben altijd een groot aanbod Prunus laurocerasus Novita op voorraad, zodat wij de gewenste hoeveelheid planten direct kunnen leveren.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden