Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Prunus laurocerasus Otto Luyken

De Prunus laurocerasus Otto Luyken is mooi en klein die niet hoger wordt dan 1,25 centimeter. De laurier Otto Luyken heeft grote, stevige bladeren met een donkergroene kleur. Het blad is wintervast en als bonus geeft hij in het voorjaar sterk geurende witte bloemen. De haag trekt veel insecten en vlinders aan. De laurier Otto Luyken past in vrijwel elk type tuin: van klassiek tot modern. Bestel uw Prunus laurocerasus Otto Luyken eenvoudig en voordelig online bij Haag-Heg.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Laurier Otto Luyken

De laurier Otto Luyken groeit in vergelijking met andere lauriersoorten relatief langzaam: zo’n 10 tot 20 centimeter per jaar. Daarom hoeft de Prunus laurocerasus Otto Luyken ook maar één keer per jaar gesnoeid te worden. Zolang u niet al te strak snoeit kunt u in het voorjaar genieten van de bloemen. Soms is er in de herfst een tweede bloeiperiode. De prunus laurocerasus Otto Luyken groeit op alle Nederlandse bodems, zolang de grond maar voldoende water doorlaat. Op een natte bodem kan hij niet gedijen.

Prunus laurocerasus Otto Luyken kopen

Wilt u een Prunus laurocerasus Otto Luyken kopen? Om een mooie volle Otto Luyken te creëren raden wij aan om er drie per strekkende meter te planten. De Prunus laurocerasus Otto Luyken groeit zowel in de zon als in de schaduw. Doordat alles van eigen kwekerij afkomt, zijn wij in staat om de kwaliteit van onze planten te garanderen en deze voor een bijzonder lage prijs aan te bieden.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden