Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Liguster

Liguster

Er zijn twee soorten ligusters: de Ligustrum vulgare Atrovirens en de Ligustrum ovalifolium. De ligustrum vulgare Atrovirens staat ook wel bekend als de “gewone” liguster. De ligustrum vulgare Atrovirens kan tot vijf meter hoog worden en verliest voor een deel zijn blad in de winter. Dit type heester is erg sterk en heeft weinig zonlicht nodig om te overleven. De bladeren zijn tussen de twee en vier centimeter lang. In combinatie met de fijne takken krijgt u snel een mooie dichte ligusterhaag. Vaak wordt deze plant in afgeronde vormen gesnoeid. Binnenin de haag is veel ruimte, waardoor de liguster altijd vogels aantrekt.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Liguster bestellen

Bij Haag-Heg kunt u beide soorten ligusters bestellen. Naast de “gewone” liguster kunt u ook bij ons terecht voor de ligustrum Ovalifolium. Deze liguster verliest zijn bladeren alleen tijdens een strenge winter. Deze liguster heeft een ovaal blad waarmee u een strakkere haag kan vormen. Een haag van de Ligustrum ovalifolium is eveneens luchtig van binnen en hierdoor erg populair bij vogels. Wanneer u uw liguster bestelt bij Haag-Heg zorgen wij in samenwerking met onze transportpartner voor een zorgvuldige aflevering van  de heester.

Liguster van Haag-Heg

Wanneer u kiest voor een liguster van Haag-Heg bent u altijd verzekerd van topkwaliteit haagplant. Al onze ligusters zijn afkomstig uit eigen kwekerij, waardoor constante kwaliteit en een scherpe prijs gegarandeerd zijn. Wij leveren ligusters in de pot of als kant-en-klaar haag. U heeft hierbij de keuze uit verschillende afmetingen. Wanneer u snel wilt genieten van privacy en beschutting kunt u kiezen voor een grotere plant. Qua stijl passen ligusters goed in klassieke en landelijke tuinen, maar ook in modern ingerichte tuin komt deze heester goed tot zijn recht.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden