Blog tuintips

September is dé maand om je buxus te verzorgen. Het is zelf zo dat je deze mooie plant moet snoeien en extra voeding geven. Hieronder vind je een aantal tips voor het kalk strooien bij een Buxus.

Lees meer

Als je van plan bent om een nieuwe haag te kopen, dan heb je vast al een idee in je hoofd hoe het er ongeveer moet gaan uitzien. Er zijn zoveel verschillende soorten hagen, die de keuze niet gemakkelijker maken. Wij helpen je graag erbij de passende haag te vinden. In deze blog vind je een aantal tips om de perfecte haag voor je eigen tuin te vinden.

Lees meer

Lekker in de tuin zitten, weg van de drukte en de prikkels uit de omgeving. Hiervan droomt toch iedereen? Veel tuinen hebben last van inkijk van de buren of vanaf de straat. Om meteen rust en geen inkijk meer te hebben, kun je een schutting plaatsen, maar waarom niet gewoon een haag plaatsen? Nu denk je misschien, maar als ik een haag ga planten duurt het jaren voor dat ik kan genieten van een rustige tuin. Hiervoor hebben wij bij Haag-heg.nl met een kant-en-klaar haag de perfecte oplossing.

Lees meer

Om me heen zie ik mensen weer ‘opbloeien.’ Temperaturen worden gehaald waarbij het weer heerlijk is om in de tuin te vertoeven. Het kan zijn dat u het voornemen hebt om de tuin weer heerlijk op te knappen, maar ook het bezet houden van een tuinstoel is natuurlijk een goede manier om deze tijd door te brengen!

Lees meer

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en ook de vlinders fladderen weer door ons landschap. Onze planten komen weer tot leven en vertonen weer frisse kleuren en mooie groene bladeren. We gaan op naar een groen voorjaar!

Lees meer
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden