calloutviburnum

Heerlijk, helder voorjaar

1 maart 2016 | Hans

Zon en temperaturen oplopend naar 20 graden! Eindelijk! Spring is in the air! Nog nooit heeft het voor mijn gevoel zo lang geduurd!

Om me heen zie ik mensen weer ‘opbloeien.’ Temperaturen worden gehaald waarbij het weer heerlijk is om in de tuin te vertoeven. Het kan zijn dat u het voornemen hebt om de tuin weer heerlijk op te knappen, maar ook het bezet houden van een tuinstoel is natuurlijk een goede manier om deze tijd door te brengen!

Deze ‘lentepret’ zorgt op ons bedrijf voor extra drukte. Duidelijk is te merken dat velen een plekje in hun tuin over hebben wat men snel wil opvullen. Mijn collega’s zijn druk doende met het verzendklaar maken van de bestellingen en de vrachtauto’s rijden (gelukkig) af en aan! Onze planten komen weer tot leven en vertonen weer frisse kleuren en mooie groene bladeren. Hierdoor worden we er wel op geattendeerd dat het nog maar kort duurt tot deze planten niet meer verplant kunnen worden en we de klant moeten gaan voorzien van planten uit container om de kwaliteit te blijven garanderen!

Ik wens allen dit weekend veel plezier en genot in de buitenlucht. Voor mij wacht nog even wat ‘noeste arbeid’ en ga snel verder met het assisteren van mijn collega’s!

Tot snel, Hans