Over ons

Haag-Heg.nl is een kwekerij in haagplanten waar jij als consument rechtstreeks terecht kan voor groenblijvende haagplanten. Je hoeft dus niet meer naar een tuincentrum of andere aanbieders, maar je kunt deze planten gewoon online bij ons bestellen. Deze groenblijvende haagplanten leveren we zowel in pot als uit de volle grond. Als je snel een volle haag in je tuin wil hebben staan, kunnen we je zelfs kant en klare hagen leveren.

We hebben al ruim 30 jaar ervaring in het kweken van haagplanten. Doordat we al die tijd de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben kunnen leveren aan onze consument, zijn we uitgegroeid tot we één van grootste kwekers van haagplanten in Nederland.

                   

Je zult begrijpen dat we hier echt trots op zijn en dat we dit als een kroon op ons werk zien. Er zijn tegenwoordig immers veel aanbieders van haagplanten in Nederland met een sterk wisselende prijsstelling en kwaliteitsaanbod.

Door onze persoonlijke aandacht die we aan onze haagplanten besteden en de best mogelijke omstandigheden die we voor de planten realiseren, kunnen wij haagplanten van de best mogelijke kwaliteit aanbieden. Doordat jij rechtstreeks bij ons bestelt, kun jij profiteren van een scherpe prijsstelling.

Wij kweken onze haagplanten op onze eigen grond van ca. 30 ha. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de klant in iedere jaargetijde kan kiezen uit een veelzijdigheid aan soorten en maten haagplanten. Wij begrijpen echter ook dat er een veelzijdigheid aan keuze is in deze branche. Daarom proberen wij zoveel mogelijk productinformatie te plaatsen op onze website om jou het kiezen zo makkelijk mogelijk te maken.

Plant is koning!

Het kweken van haagplanten is onze passie. Wij proberen telkens te innoveren en te zorgen dat jij als klant een prachtig eindproduct krijgt afgeleverd. We denken graag met je mee welke haagsoort voor jou het beste is en geven je dan ook graag adviezen hoe je de haag het beste kunt verzorgen. Wij hebben immers ook het beste met onze hagen voor, en zien graag dat jij veel plezier hebt aan een haag van Haag-Heg.nl.

Onze klanten én planten staan dus bij ons centraal. Voor al jouw vragen staan we voor je klaar voor een persoonlijk advies. Heb je speciale wensen, of kun je de juiste plant niet vinden? Neem dan zeker contact met ons op. Het geeft ons een grote voldoening om onze passie met jou te delen en je goed te kunnen helpen.

Blijf met ons in contact

Het enthousiaste team van Haag-Heg.nl vindt het ook erg leuk om te zien hoe onze planten, waar we trots op zijn, een eindresultaat mogen vormen waar jij tevreden en blij mee bent. We vinden het dan ook leuk om de foto's van het resultaat terug te vinden op onze Facebook pagina.

Daarnaast is het ook interessant om onze website in de gaten te houden om op onze blogpagina tips over de verzorging van planten te lezen en inspiratie op te doen over leuke tuinideeën.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden