Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Rhododendron Catawbiense Boursalt

Rhododendron Catawbiense Boursalt

Beschikbaarheid: In voorraad

De Rhododendron Catawbiense Boursalt is een wintergroene plant die erg geschikt is om een haag mee te vormen. Eventueel kunt u deze Rhododendron ook als solitaire plant in de tuin zetten. Een haag van dit type Rhododendron onderscheidt zich van andere soorten door een compactere en bredere groei. De Rhododendron Catawbiense Boursalt kan tot twee meter hoog worden. De haag heeft stevige donkergroene bladeren en biedt het het jaar door privacy en beschutting. In het late voorjaar geeft deze Rhododendron mooie paarse bloemen.

Lentebloeier
Lentebloeier
Langzame groeier
Langzame groeier
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
Geleverd met Pot
Rhododendron Catawbiense Boursalt (40-50 cm)
  • Vanaf € 13,40
  • Planttijd: Gehele jaar te planten
  • Plantafstand: 3 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 10
Direct leverbaar
Prijsstaffels
10+ € 15,65
15+ € 14,90
50+ € 13,80
200+ € 13,40

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter
Rhododendron Catawbiense Boursalt (60-80 cm)
  • Vanaf € 31,50
  • Planttijd: Gehele jaar te planten
  • Plantafstand: 3 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 10
Direct leverbaar
Prijsstaffels
10+ € 36,75
15+ € 36,40
50+ € 33,70
200+ € 31,50

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter

Rhododendron Catawbiense Boursalt onderhouden


Net als andere Rhododendron-soorten vergt deze haag relatief weinig onderhoud. Als de haag teveel uit model groeit of te groot wordt kunt u deze tot op het hout terugsnoeien. De beste periode om de Rhododendron Catawbiense Boursalt te snoeien is in juni, nadat de bloemen aan de haag zijn uitgebloeid. Het eerstvolgende jaar nadat u de haag heeft gesnoeid geeft deze geen bloemen. Verder kunt u jaarlijks wat tuinturf aan de voet van de heg strooien: de Rhododendron Catawbiense Boursalt groeit namelijk het beste op een zure humusrijke grond. Vergeet ook niet de bewatering.


Rhododendron Catawbiense Boursalt planten


De beste plek in de tuin om de Rhododendron Catawbiense Boursalt haag te planten is in de halfschaduw. Maar ook in de zon of in de schaduw kan de haag nog steeds goed gedijen. Zoals hierboven vermeld groeit de Rhododendron Catawbiense Boursalt het beste op een zure humusrijke grond. Indien uw tuin niet over dit type grond beschikt kunt bij het planten wat tuinturf in het plantgat doen. Verder is het van belang dat de bodem voldoende vocht vasthoudt, vooral wanneer de haag in de volle zon staat. U kunt deze Rhododendron het hele jaar door planten.


Rhododendron Catawbiense Boursalt met pot


De Rhododendron Catawbiense Boursalt is alleen leverbaar met pot. U heeft de keuze uit planten met een lengte van 40-50 centimeter of 60-80 centimeter. Voor alle planten geldt een aanbevolen plantafstand van drie stuks per strekkende meter. Door deze plantafstand aan te houden heeft u in relatief korte tijd een mooie volle haag. Met onze handige rekentool bepaalt u heel eenvoudig hoeveel Rhododendron Catawbiense Boursalt u nodig heeft om de gewenste aantal meters haag te realiseren.


Rhododendron Catawbiense Boursalt van eigen kwekerij


Bij Haag-Heg zijn alle planten altijd afkomstig van onze eigen kwekerij. Elke haag is met de grootst mogelijke zorg grootgebracht. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van een hoge en constante kwaliteit Rhododendron Catawbiense Boursalt. Wij nemen geen planten af van andere leveranciers. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om onze kwaliteit beter te bewaken, maar kunnen wij onze hagen eveneens voor een bijzonder scherpe prijs aanbieden.


Rhododendron Catawbiense Boursalt bestellen


U plaatst uw bestelling voor de gewenste hoeveelheid Rhododendron Catawbiense Boursalt eenvoudig in onze webshop. Haag-Heg zorgt voor een snelle en zorgvuldige aflevering. Voor de bezorging van uw heg werken wij samen met onze vaste transportpartner. Het verpakken van de planten gebeurt pas op het allerlaatste moment voor de verzending. Na ontvangst van uw bestelling raden wij aan om de Rhododendron Catawbiense Boursalt zo snel mogelijk in de grond te zetten.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden