Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Rhododendron Cunningham's White

Rhododendron Cunningham's White

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Rhododendron Cunningham's White bloeit eerder dan andere soorten Rhododendrons. Zoals de naam al doet vermoeden geeft de plant mooie witte bloemen. De bladeren van deze Rhododendron zijn donkergroen en blijven ook in de winter aan de haag zitten. De haag heeft een compacte groei en wordt ongeveer 150 centimeter hoog en 150 centimeter breed. De Rhododendron Cunningham's White is een goede keuze wanneer u graag een haag wilt hebben die niet al te hoog wordt.

Lentebloeier
Lentebloeier
Langzame groeier
Langzame groeier
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud

Rhododendron Cunningham’s White onderhoud


Rhododendrons vergen relatief weinig onderhoud. Wanneer de haag te groot wordt kunt u deze tot op het hout terugsnoeien. U kunt Rhododendron Cunningham's White het beste snoeien wanneer de bloemen zijn uitgebloeid. Wanneer u de haag heeft gesnoeid geeft deze het daaropvolgende jaar echter geen bloemen. Verder kunt u jaarlijks wat tuinturf onder de Rhododendron Cunningham's White strooien om de zuurgraad van de bodem op peil te houden. Daarnaast is bewatering belangrijk.


Rhododendron Cunningham’s White planten


De beste plek om een haag van Rhododendron Cunningham's White te planten is in de halfschaduw. Eventueel kunt u de haag ook wel in de volle zon planten, maar dan is het wel van belang dat de bodem voldoende vocht vasthoudt. Verder is het belangrijk dat de Rhododendron Cunningham's White wordt geplant op een zure humusrijke bodem. Als uw tuin niet over dit bodemtype beschikt kunt u wat tuinturf in het plantgat strooien om de zuurgraad op peil te brengen.


Rhododendron Cunningham’s White met kluit


De Rhododendron Cunningham's White is alleen leverbaar met kluit in een lengte van 80-100 centimeter. De door ons aanbevolen plantafstand is twee stuks per strekkende meter. Door deze plantafstand aan te houden realiseert u snel een mooie volle haag. Met onze handige rekentool bepaalt u eenvoudig hoeveel planten u nodig heeft voor de gewenste strekkende meters haag. U kunt de Rhododendron Cunningham's White met kluit alleen planten tussen oktober en april. Alle planten worden geleverd met een netje om de kluit. Dit netje is biologisch afbreekbaar en wordt na verloop van tijd door de bodem opgenomen.


Rhododendron Cunningham’s White van eigen kwekerij


Wanneer u een Rhododendron Cunningham's White haag bestelt bij Haag-Heg bent u gegarandeerd dat de planten van een hoge en constante kwaliteit zijn. U wilt immers wel dan alle planten in de haag even lang mee gaan. Wij hebben al onze planten met de grootst mogelijke zorg opgekweekt. Doordat wij geen planten afnemen van externe leveranciers bent u bovendien verzekerd van een scherpe prijs. Door onze hagen zelf op te kweken houden we de kosten laag.


Rhododendron Cunninghams White bestellen


U bestelt uw Rhododendron Cunningham's White heel eenvoudig in onze webshop. U geeft aan hoeveel planten u nodig heeft en u plaatst uw bestelling. Voor de aflevering van uw planten werken wij samen met onze vaste transportpartner. Om de planten in topconditie te houden verpakken wij deze pas op het allerlaatste moment voor de verzending. Wij raden aan om de Rhododendron Cunningham's White na ontvangst zo snel mogelijk in de grond te zetten. U kunt het moment van aflevering zelf bepalen.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden