Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Rhododendron Roseum

Rhododendron Roseum

Beschikbaarheid: In voorraad

De Rhododendron Roseum is erg geschikt om een flink formaat haag mee te realiseren. Dit type Rhododendron wordt maar liefst 250 centimeter hoog en 250 centimeter breed. Omdat het blad van de haag ook in de winter groen blijft, bent u het hele jaar door gegarandeerd van privacy. In het voorjaar geeft de Rhododendron Roseum mooie lila-roze bloemen. Overigens kunt u deze Rhododendron ook als losstaande plant in uw tuin zetten. Bij Haag-Heg bestelt u uw Rhododendron Roseum haag eenvoudig online.

Lentebloeier
Lentebloeier
Langzame groeier
Langzame groeier
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
Geleverd met Pot
Rhododendron Roseum (40-50 cm)
  • Vanaf € 13,40
  • Planttijd: Gehele jaar te planten
  • Plantafstand: 3 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 10
Direct leverbaar
Prijsstaffels
10+ € 15,65
15+ € 14,90
50+ € 13,80
200+ € 13,40

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter
Rhododendron Roseum (60-80 cm)
  • Vanaf € 31,50
  • Planttijd: Gehele jaar te planten
  • Plantafstand: 3 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 10
Direct leverbaar
Prijsstaffels
10+ € 36,75
15+ € 36,40
50+ € 33,70
200+ € 31,50

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter

Rhododendron Roseum onderhoud


Net als andere Rhododendron-soorten vergt de Rhododendron Roseum weinig onderhoud. Naast de bewatering is het wel van belang dat u rekening houdt met de omvang die haag kan bereiken: dit is geen geschikte plant voor tuinen met een klein oppervlak. Eventueel kunt u de haag tot op het hout terugsnoeien. De beste periode hiervoor is in het late voorjaar, wanneer de haag is uitgebloeid. Nadat u de Rhododendron Roseum heeft gesnoeid geeft deze in het daaropvolgende jaar echter geen bloemen. Verder kunt u jaarlijks wat tuinturf onder de haag strooien om de zuurgraad van de bodem op peil te houden.


Rhododendron Roseum planten


Een haag van Rhododendron Roseum groeit het beste in de halfschaduw. Het is wel mogelijk om de haag in de volle zon te planten, maar dan is het van belang dat de bodem genoeg vocht vasthoudt. De Rhododendron Roseum gedijt het best op een zure humusrijke bodem. Als u dit type grond niet in uw tuin heeft liggen, kunt u tijdens het planten wat tuinturf in het plantgat gooien om de zuurgraad van de bodem te verhogen.


Rhododendron Roseum in de pot


Bij Haag-Heg leveren wij alleen Rhododendron Roseum met pot. U heeft de keuze uit planten met een lengte van 40-50 en 60-80 centimeter. De aanbevolen plantafstand van beide afmetingen is drie stuks per strekkende meter. Door deze plantafstand aan te houden, realiseert u een mooie volle haag. Wij hebben een handige rekentool ontwikkeld waarmee u eenvoudig bepaalt hoeveel planten u nodig hebt om het gewenste aantal meters haag te realiseren. Het grote voordeel van onze Rhododendron Roseum met pot is dat u de planten het hele jaar door in de tuin kunt zetten.


Rhododendron Roseum van eigen kwekerij


Alle planten in het assortiment van Haag-Heg zijn afkomstig van onze eigen kwekerij. Doordat wij onze Rhododendron Roseum zelf opkweken bent u ervan verzekerd dat elke individuele plant van dezelfde hoge kwaliteit is. Wij nemen geen planten af van externe leveranciers. Het voordeel hiervan is dat wij onze kosten hierdoor laag kunnen houden. Als klant van Haag-Heg bent u verzekerd van een Rhododendron Roseum voor een bijzonder scherpe prijs.


Rhododendron Roseum bestellen


Het bestellen van uw Rhododendron Roseum is heel eenvoudig. U plaatst uw bestelling online in onze webshop en wij zorgen samen met onze vertrouwde transportpartner voor een snelle en zorgvuldige aflevering. U hoeft zelf dus niet met de planten te slepen. Om de Rhododendron Roseum in topconditie te houden verpakken wij de planten pas op het allerlaatste moment voor de verzending. U kunt de dag en het tijdstip van de bezorging zelf bepalen.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden