Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Vlinderstruik Empire Blue

Vlinderstruik Empire Blue

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Buddleja Davidii Empire Blue wordt ook wel de Vlinderstruik Empire Blue genoemd. En niet voor niets! Deze sierplant met lilablauwe pluimen trekt tijdens de bloeiperiode veel vlinders, bijen en andere insecten aan. In de maanden juli en augustus staat hij er prachtig bij. Vooral met warm weer bloeit de Buddleja Davidii Empire Blue uitbundig. De heester staat dan ook het liefst op een zonnige plek in de tuin. Wilt u deze Vlinderstruik in uw tuin? Bestel deze eenvoudig via onze webshop! 

Lentebloeier
Lentebloeier
Gemiddeld water
Gemiddeld water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw
  • Kenmerk: groen en donkergroen blad
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen
    landelijke tuinen - klassieke tuinen - moderne tuinen
    landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies

Buddleja Davidii Empire Blue kopen


De Buddleja Davidii Empire Blue is een wintervaste sierheester. Het is een prachtige, kleurrijke aanvulling voor uw tuin. De struik bloeit namelijk uitbundig. De lange, lilablauwe pluimen die aan de struik groeien hebben een opstaande groei en geven uw tuin een zomerse uitstraling. De Vlinderstruik is dan ook een echte zomerplant. In de maanden juli en augustus staat hij volop in bloei. Vooral als het zonnetje doet hij het goed. Heeft u een Vlinderstruik Empire Blue in de tuin? Wees dan niet verbaasd als u er vlinders in uw tuin rondfladderen. De heester trekt is namelijk populair onder de vlinders, bijen en andere insecten. Ze komen er graag op af. 


Buddleja Davidii Empire Blue: wintervast


De Vlinderstruik Empire Blue heeft groene bladeren en is wintervast. Met andere woorden: het is een vaste plant die de winter overleefd. De Buddleja Davidii Empire Blue is namelijk goed bestendigd tegen de Nederlandse vorst. Dit wil echter niet zeggen dat de heester de hele winter groen blijft. Het is namelijk geen wintergroene struik. In de herfst verliest hij zijn bladeren, waarna er in het voorjaar weer groene bladeren aan de struik groeien. 


De juiste plek in de tuin


De Vlinderstruik Empire Blue staat het liefst op een zonnig plekje in de tuin. Dan bloeit hij het beste, gemiddeld zo’n 20 tot 30 centimeter per jaar. De struik is ideaal om als solitaire plant in de tuin te plaatsen of als onderdeel van een plantenborder. Snoeien doet u het beste in het voorjaar, na de vorst. Om de plant goed in vorm te houden, snoeit u deze terug tot 50 à 60 centimeter boven de grond. Zijn er tijdens de bloeiperiode uitgebloeide pluimen? Dan kunt u deze wegknippen. Hierdoor krijgen nieuwe pluimen de kans om tot bloei te komen. 


Vlinderstruik Empire Blue bestellen?


Wilt u een Buddleja Davidii Empire Blue bestellen? Doe dit dan eenvoudig in onze webwinkel. Hier kiest u op welke dag en rond welk tijdstip u de heester wilt laten bezorgen. Nadat u heeft betaald, gaan wij voor u aan de slag. We wachten tot het allerlaatste moment met het inpakken van de struiken. Op deze manier blijven ze in goede conditie. Vervolgens wordt uw bestelling met de grootste zorg vervoerd en op het gewenste aflevermoment bij u thuisbezorgd. 

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden