Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Vlinderstruik Pink Delight

Vlinderstruik Pink Delight

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Vlinderstruik Pink Delight, ofwel Buddleja Davidii Empire Blue, is een kleurrijke sierplant. Gedurende de bloeiperiode in juli en augustus is de struik versierd met prachtige roze pluimvormige bloemen. Vooral met warm weer groeit de heester uitbundig. Hij staat dan ook het liefst op een zonnig plekje in de tuin. Door zijn bloemen trekt hij veel bijen, hommels en andere insecten aan. Een ding is zeker: met deze sierplant brengt u leven in uw tuin!

Lentebloeier
Lentebloeier
Gemiddeld water
Gemiddeld water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw
  • Kenmerk: groen en donkergroen blad
  • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen
    landelijke tuinen - klassieke tuinen - moderne tuinen
    landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies

Buddleja Davidii Pink Delight kopen


De Buddleja Davidii Pink Delight is een echte zomerplant. Tijdens de maanden juli en augustus staat hij volop in bloei, vooral als het zonnetje schijnt. De roze pluimvormige bloemen die aan de struik groeien hebben een opvallende, opstaande groei. Ze geven uw tuin een kleurrijke uitstraling. Het liefst staat de Vlinderstruik Pink Delight op een zonnig plekje in de tuin. Dan groeit hij het beste, namelijk zo’n 20 tot 30 centimeter per jaar. Ook produceert hij door de zon veel nectar. Hierdoor is de heester ontzettend populair bij vlinders, bijen en andere insecten. 


Diverse verschijningsvormen


De Vlinderstruik Pink Delight is een wintervaste sierheester. Dit wil zeggen dat hij de Nederlandse winter overleeft en prima tegen vorst kan. Wel verliest de Buddleja Davidii Pink Delight elk najaar zijn bladeren. Gedurende de winter blijft hij kaal, waarna er in de zomer weer mooie, groene blaadjes aan de takken groeien. Vervolgens komt hij in de zomer weer tot bloei en geniet u in juli en augustus van kleurrijke bloemenpluimen in de tuin.


De juiste verzorging


Het fijne aan de Buddleja Davidii Pink Delight is dat u ‘m voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Hij komt goed tot zijn recht in een plantenborder – eventueel in combinatie met andere struiken. Maar ook als solitaire plant in de tuin is de Vlinderstruik Pink Delight heel geschikt. Het snoeien van de takken doet u het best in het voorjaar, bij voorkeur in april. Het is vooral belangrijk dat de vorstperiode voorbij is. U snoeit de plant terug tot zo’n 50 tot 60 cm boven de grond. Komt u tussendoor uitgebloeide pluimen tegen? Dan kunt u deze gewoon wegknippen. Hierdoor geeft u nieuwe pluimen de kans om te bloeien en verlengt u de bloeiperiode.


Buddleja Davidii Pink Delight bestellen?


Wilt u ook een Vlinderstruik Pink Delight in uw tuin? Bestel deze dan eenvoudig online via onze webshop. In de bestelomgeving geeft u aan wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Zowel de dag als het tijdsstip van de bezorging zijn aan u. Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag om deze in orde te maken. We verpakken de struiken pas op het laatste moment voor de bezorging. Hierdoor blijven de planten in goede conditie. Heeft u vragen over onze producten of bestelmogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden