Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Vuurdoorn 'Orange Glow'

Vuurdoorn 'Orange Glow'

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

De Vuurdoorn Orange Glow wordt vooral gekenmerkt door de grote trossen oranje bessen die in het najaar aan de haag verschijnen. Deze zee van oranje bessen trekt veel vogels aan, die eveneens graag een nest bouwen in deze haag. In mei en juni bloeien er mooie witte bloemschermen aan de takken. De Vuurdoorn Orange Glow heeft groene bladeren en aan de haag groeien scherpe doorns. De Vuurdoorn Orange Glow kan een hoogte van vier meter bereiken, maar voor een mooie compacte haag kunt u de plant beter niet boven de 1,5 meter laten groeien.

Bessen in herfst
Bessen in herfst
Lentebloeier
Lentebloeier
Weinig onderhoud
Weinig onderhoud
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig, halfschaduw, schaduw
  • Kenmerk: groenblijvend
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies

Winterharde Vuurdoorn Orange Glow


Met de Vuurdoorn Orange Glow kiest u voor een bijzonder sterke wintergroene plant die zeer goed bestand is tegen winterse temperaturen. Deze groene erfafscheiding kan zelfs de strengste winters zonder problemen doorstaan. De Vuurdoorn Orange Glow is winterhard. Ook in de wintermaanden blijven de bladeren en de bessen aan de haag zitten. Dit zorgt voor een prachtig contrast met de rest van uw tuin. De Vuurdoorn Orange Glow is een haag die veel kleur en leven in uw tuin brengt. De scherpe doorns houden bovendien ongewenste bezoekers buiten uw tuin.


Vuurdoorn Orange Glow planten


U kunt de Vuurdoorn Orange Glow zowel in de zon als in de schaduw planten. Wel is het belangrijk dat de bodem waarop de haag geplant wordt voldoende waterdoorlatend is. Op een te natte bodem gaat de wortels namelijk rotten. Door de aanbevolen plantafstand aan te houden realiseert u een mooie volle haag. Met onze handige rekentool bepaalt u eenvoudig hoeveel Vuurdoorn Orange Glow u nodig heeft om het gewenste aantal meters haag te realiseren.


Vuurdoorn Orange Glow van eigen kwekerij


Net als alle planten in het assortiment van Haag-Heg, is ook onze Vuurdoorn Orange Glow afkomstig van onze eigen kwekerij. Wij geven elke plant de grootst mogelijke aandacht, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige en constante kwaliteit. Een ander voordeel van het zelf opkweken van de Vuurdoorn Orange Glow is dat wij hierdoor aanzienlijk besparen op onze kosten. Wij nemen immers geen planten af van externe leveranciers. Als klant profiteert u hierdoor uiteindelijk van bijzonder scherpe prijzen. Wij bieden eveneens kortingen wanneer u meer planten tegelijk bestelt.


Vuurdoorn Orange Glow bestellen


Het bestellen van uw Vuurdoorn Orange Glow bij Haag-Heg is heel eenvoudig. U geeft aan hoeveel planten in welke afmetingen u wilt bestellen en u klikt direct door naar de veilige betaalomgeving. Voor de bezorging van uw planten werken wij samen met onze vaste transportpartner die veel ervaring heeft met het vervoeren van planten. U bestelling wordt in dozen of op pallets verpakt, maar het verpakken gebeurt pas op het allerlaatste moment voor verzending. Dit doen wij om de planten in optimale conditie te houden. Als u de Vuurdoorn Orange Glow eenmaal in huis hebt is het raadzaam om de planten zo snel mogelijk in de grond te zetten. Het gewenste moment van bezorging kunt u zelf aangeven bij het plaatsten van u bestelling.

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
509 beoordelingen
24-01-2021

Prima .levering zoals verwacht Zelfs nog meer geleverd dan besteld Planten zien er goed uit

23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden