Leylandii coniferen

cupressocyparis ‘Leylandii’

De cupressocyparis ‘Leylandii’ is een cipres die bestaat uit twee soorten (gekruist met elkaar). De soort ‘Cupressus’ is gekruist met het soort ‘Chamaecyparis’ (een dwerg cipres). De bomen groeien zeer hard en kunnen wel 50 meter hoog worden. Deze bomen zijn zeer eenvoudig te snoeien, zodat de vorm ieder gewenste hoogte goed te behouden valt. De kruising heeft ervoor gezorgd dat de boom de vorm heeft gekregen van de Cupressus en het blad van de Chamaecyparis. Het blad is echter wel steviger. Deze ‘Leylandii’ is winterhard, uiteraard groenblijvend en zeer geschikt als schutting of omheining van de tuin. Uiteraard kunt u een conifeer ook gewoon los in uw tuin planten. Bij Haag & Heg kunt u eenvoudig en voordelig online de gele 'Leylandii' conifeer kopen.

old-man
Klantbeoordelingen
903 Beoordelingen
4,4

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Leylandii Coniferen
'Leylandii' Coniferen
Cupressocyparis 'Leylandii'
Dichtheid
volledig blikdicht
Groeisnelheid
40-60 cm per jaar
Verzorging
gemiddeld onderhoud
Water
gemiddeld water

Vanaf € 31,55

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
pros cons image
Voordelen van Haag & Heg
 • Direct kopen bij de kweker

  Haag & Heg is één van de grootste haagleveranciers van Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring in het kweken van planten bedienen wij de Europese markt van haagplanten. Bij ons kunt u terecht voor zowel het kopen van planten als vrijblijvend advies over het aanplanten. Bestellen kan heel eenvoudig via onze webshop en betaal nooit teveel!

 • Wij staan voor kwaliteit!

  Door onze jarenlange expertise in verschillende wortelsoorten zoals blote wortel, kluit en pot en vakkennis op het gebied van kant en klaar haag werk zullen wij je altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Wij controleren onze planten nauwkeurig op ziekten en zijn aangesloten bij vakorganisaties voor kwekers.

 • Het hele jaar door aandacht

  Om in de hoogtij dagen de gezondheid van de plant te kunnen garanderen, werken we het hele jaar door aan ons assortiment. Met vorst dekken wij onze jonge stekjes af op het veld en wij ondersnijden onze kluitplanten minsten 2 keer, waardoor uw toekomstige plant een goed wortelgestel krijgt. Om ook in de winter te kunnen leveren kweken wij potplanten in onze kas.

 • Speciaal transport voor planten

  Vanuit ons logistiek centrum beleveren wij door heel Europa planten. Wij werken met transporteurs samen die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van planten. Heeft u vragen over uw zending dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 • Voor ieder budget een geschikte maat

  Ons ruime assortiment bestaat uit sterke en gezonde hagen, met een grootte van 30 cm tot wel 350 cm. Van bosplantsoen (blote wortel) die nog enkele jaren moeten groeien tot complete kant en klaar hagen die direct privacy bieden.

 • Advies voor een prachtig eindresultaat

  Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via 085-4895523 of mail naar info@haag-heg.nl en een van onze medewerkers helpt je met het beantwoorden van al je vragen.