Betrouwbare partner voor haagplanten!

Zoek je een betrouwbare partner voor haagplanten?

Als zakelijke klant is het mogelijk om aan te sluiten bij planten groothandel Haag-Heg.nl door een account bij ons aan te maken. Voor onze zakelijke klanten die grotere hoeveelheden van ons afnemen bieden wij aantrekkelijke volume kortingen. Dit is natuurlijk erg voordelig voor jouw marge.
Daarnaast kun jij zelf het levermoment én de afleverlocatie bepalen. Hierdoor kun je jouw werkzaamheden zeer efficiënt inplannen. Door het gebruik van een account zijn de verzend- en factuurgegevens bij ons bekend, en wordt het bestellen zeer eenvoudig. Het aansluiten bij planten groothandel Haag-Heg.nl kan uiteraard gratis en zonder verdere verplichtingen.
Registreer je nu bij planten groothandel Haag-Heg.nl en vraag nu een zakelijk account aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, om de condities en kortingen te bespreken en wat wij voor je kunnen betekenen. Daarna ontvang je een persoonlijke inlogcode en een bevestiging van je persoonlijke condities. Je kunt dan direct van jouw voordelen profiteren.


* verplichte velden.