Over Haag & Heg

Direct van de kweker

We hebben al ruim 30 jaar ervaring in het kweken van haagplanten. Lange tijd hebben we ons gericht op de zakelijke markt. Inmiddels kunt u ook als consument rechtstreeks bij Haag & Heg uw haagplanten online bestellen. Dat bespaart u niet alleen de weg naar het tuincentrum. Door de tussenleveranciers uit te schakelen, kunnen we u planten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs.

Wij staan voor kwaliteit

We kweken onze haagplanten op onze eigen grond van ca. 30 ha. Hier verzorgen we alle planten met veel persoonlijke aandacht, passie en vakkennis. Zo realiseren we voor onze planten de best mogelijke omstandigheden om in te groeien. Wij proberen telkens te innoveren om zo nog sterkere en gezondere planten te kweken.

Een ruim aanbod

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u als klant in iedere jaargetijde kunt kiezen uit een veelzijdigheid aan soorten en maten. Onze haagplanten leveren we zowel in pot als met kluit. Als u snel een volle haag in uw tuin wilt hebben staan, kunnen we u zelfs kant en klare hagen leveren.

Wij helpen je graag

Niet alleen een ruim aanbod, ook de juiste keuze is voor ons belangrijk. U zult nooit helemaal tevreden zijn wanneer u de verkeerde haag hebt gekozen, ook al is de kwaliteit van de planten uitstekend. Daarom kunt u met al uw vragen terecht bij onze klantenservice. We denken graag met u mee welke haagsoort voor uw tuin het beste is en geven ook graag advies hoe u de haag het beste kunt verzorgen. Kortom: Heeft u speciale wensen, of kunt u de juiste plant niet vinden? Neem dan zeker contact met ons op.

Blijf met ons in contact

Blijf met ons in contact Het enthousiaste team van Haag & Heg vindt het ook erg leuk om te zien hoe onze planten, waar we trots op zijn, een eindresultaat mogen vormen waar u tevreden en blij mee bent. We vinden het dan ook leuk als u de foto's van het resultaat met ons deelt op onze Facebook pagina. Onze tip: Houd ook onze blog in de gaten. Daar delen we regelmatig tips over de verzorging van planten en inspiratie over leuke tuinideeën.

bedrijfsvideo
De passie stroomt door onze aderen

Onze planten in pot, kluit en kant-en-klaar zijn van topkwaliteit. Bekijk onze werkwijze in deze video