Over ons

Meer dan 30 jaar geleden werd Haag & Heg opgericht. Lange tijd hebben we ons gericht op de zakelijke markt. Inmiddels kunnen ook particulieren rechtstreeks onze haagplanten bestellen via onze webshop. Dat bespaart u niet alleen een uitstapje naar het tuincentrum, het scheelt ook zwaar tillen. Wij leveren uw hagen direct van onze kwekerij bij u thuis.

foto foto foto

Een echt familiebedrijf met eigen kwekerij

Waar we ooit begonnen als kleine onderneming, zijn we tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste spelers van Nederland binnen onze branche. We zijn onder andere actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Maar ook ver daarbuiten zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen genieten van meer groen in de tuin.

Haag & Heg is een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van haagplanten welke we door heel Europa verhandelen. Dit doen we op grote schaal. Om u een goed beeld te geven: ieder jaar verkopen we in het totaal omstreeks 275 kilometer haag. Dit betekent elk jaar een haag van Udenhout (ons adres) tot aan Groningen!

Omdat we onze klanten jaarrond en zo breed mogelijk in hun wensen willen kunnen voorzien, leveren wij onze planten met blote wortel, met kluit, in pot of als kant-en-klaar element.

Haag & Heg in cijfers

50
Verschillende soorten haagplanten
30+
Medewerkers
60
Hectare eigen velden

Werken met plezier en passie voor ons vak

Ons team bestaat uit meer dan 30 enthousiaste medewerkers met een passie voor hagen en natuur. Elke dag zetten we onze expertise en ervaring in om gezonde hagen te kweken, zodat onze klanten van meer groen en kleur in de tuin kunnen genieten. Daarbij vinden we het belangrijk dat niet alleen onze planten, maar ook ons personeel zich goed voelt en dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Groei en ontwikkeling stimuleren we. Zo kunnen medewerkers cursussen volgen om hun eigen kwaliteiten en vaardigheden te verbeteren.

Investeren in onze mensen is iets wat we graag doen. We geloven namelijk dat onze klanten en partners hiervan profiteren en dat de kwaliteit van onze haagplanten en dienstverlening er op vooruitgaan.

Constant in ontwikkeling

Daarnaast houden we ons constant bezig met het verbeteren van ons bedrijf en de bijbehorende werkzaamheden. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn we bewust bezig:

  • We absorberen enorm veel CO2
  • Wekken zelf groene stroom op middels zonnepanelen
  • Plannen ons transport zo efficiënt mogelijk
  • Beperken watergebruik en bemestingsmiddelen tot de minimum
  • Recyclen water waar dat kan

Verder zijn er druppelleidingen zijn aangelegd op de velden. Dankzij deze slimme, effectieve en efficiënte techniek gebruiken we aanzienlijk minder water en bemesting. Goed voor mens en milieu!

Afbeelding van een natuurlijke haag omgeving - over ons.
Direct van de kweker
Ruim 30 jaar ervaring
Scherpe prijzen
Snel geleverd
Groenblijvende hagen: privacy het hele jaar door
Hoogste kwaliteit
Sterke planten gekweekt in eigen kwekerij
Verzorgd met passie, vakkennis en aandacht
Ruim assortiment
Hagen in allerlei soorten en maten
Geschikt voor alle jaargetijden
Haagplanten verkrijgbaar met kluit, in pot of als kant-en-klaar haag

De hoogste kwaliteit planten

We kweken onze haagplanten op onze eigen grond van ca. 60 ha. Hier verzorgen we alle planten met veel persoonlijke aandacht, passie en vakkennis. Zo realiseren we voor onze planten de best mogelijke omstandigheden om in te groeien. Wij proberen telkens te innoveren om zo nog sterkere en gezondere planten te kweken.

Wij helpen u graag

Niet alleen een ruim aanbod, ook de juiste keuze is voor ons belangrijk. U zult nooit helemaal tevreden zijn wanneer u de verkeerde haag hebt gekozen, ook al is de kwaliteit van de planten uitstekend. Daarom kunt u met al uw vragen terecht bij onze klantenservice. We denken graag met u mee welke haagsoort voor uw tuin het beste is en geven ook graag advies hoe u de haag het beste kunt verzorgen. Kortom: Heeft u speciale wensen, of kunt u de juiste plant niet vinden? Neem dan zeker contact met ons op.

Blijf met ons in contact

Blijf met ons in contact. Het behulpzame team van Haag & Heg vindt het ook erg leuk om te zien hoe onze planten, waar we trots op zijn, een eindresultaat mogen vormen waar u tevreden en blij mee bent. We vinden het dan ook leuk als u de foto's van het resultaat met ons deelt op onze Facebook, Instagram of Pinterest pagina’s. Onze tip: Houd ook onze blog in de gaten. Daar delen we regelmatig tips over de verzorging van planten en inspiratie over leuke tuinideeën.

Een vraag?

Vraag het Hans

De velden met een * zijn verplicht