Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Blog van een kweker

Wij stoppen veel tijd en energie in het kweken van eersteklas hagen en planten, deze passie delen wij graag met anderen! Wij vertellen dan ook graag wat ons bezig houdt en delen graag  tips & tricks met de bezoekers van onze site. Mocht u toch nog een vraag hebben dan beantwoorden wij deze graag.

 

 


 

Wortelsoorten

22-03-2016

 

Haagplanten met blote wortel, kluit of pot

Haagplanten zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De kwaliteit van het product wordt mede bepaalt door de uitvoering. Er is verschil in blote wortel, kluit of pot. 

Lees meer

Om me heen zie ik mensen weer ‘opbloeien.’ Temperaturen worden gehaald waarbij het weer heerlijk is om in de tuin te vertoeven. Het kan zijn dat u het voornemen hebt om de tuin weer heerlijk op te knappen, maar ook het bezet houden van een tuinstoel is natuurlijk een goede manier om deze tijd door te brengen!

Lees meer

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en ook de vlinders fladderen weer door ons landschap. Onze planten komen weer tot leven en vertonen weer frisse kleuren en mooie groene bladeren. We gaan op naar een groen voorjaar!

Lees meer
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden