Kant-en-klaar hagen

Wilt u niet jarenlang wachten tot uw haag eindelijk volgroeid is? Kies dan voor de kant-en-klare haagelementen van Haag & Heg. Deze haagelementen zijn 100 centimeter breed en in verschillende hoogtes te verkrijgen; de kleine haagelementen en de grote haagelementen en Wanneer u kiest voor kant-en-klare haagelementen heeft u meteen een mooie volle haag op de gewenste hoogte. U geniet direct van privacy en beschutting. De losse haagelementen moeten overigens nog wel een beetje in elkaar groeien, maar dat gebeurt redelijk snel en dit valt voor het ongetrainde oog niet op. U heeft sowieso eerder een mooi volgroeide haag dan wanneer u voor losse planten met een kluit zou kiezen.

old-man
Klantbeoordelingen
1119 Beoordelingen
4,5

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Kleine haagelementen
Kleine haagelementen

Vanaf € 79,85

Grote haagelementen
Grote haagelementen

Vanaf € 147,60

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
pros cons image
Voordelen van Haag & Heg
 • Direct kopen bij de kweker

  Haag & Heg is één van de grootste haagleveranciers van Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring in het kweken van planten bedienen wij de Europese markt van haagplanten. Bij ons kunt u terecht voor zowel het kopen van planten als vrijblijvend advies over het aanplanten. Bestellen kan heel eenvoudig via onze webshop en betaal nooit teveel!

 • Wij staan voor kwaliteit!

  Door onze jarenlange expertise in verschillende wortelsoorten zoals blote wortel, kluit en pot en vakkennis op het gebied van kant-en-klaar haag werk zullen wij u altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Wij controleren onze planten nauwkeurig op ziekten en zijn aangesloten bij vakorganisaties voor kwekers.

 • Het hele jaar door aandacht

  Om in de hoogtij dagen de gezondheid van de plant te kunnen garanderen, werken we het hele jaar door aan ons assortiment. Met vorst dekken wij onze jonge stekjes af op het veld en wij ondersnijden onze kluitplanten minsten 2 keer, waardoor uw toekomstige plant een goed wortelgestel krijgt. Om ook in de winter te kunnen leveren kweken wij potplanten in onze kas.

 • Speciaal transport voor planten

  Vanuit ons logistiek centrum beleveren wij door heel Europa planten. Wij werken met transporteurs samen die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van planten. Heeft u vragen over uw zending dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

 • Voor ieder budget een geschikte maat

  Ons ruime assortiment bestaat uit sterke en gezonde hagen, met een grootte van 30 cm tot wel 350 cm. Van bosplantsoen (blote wortel) die nog enkele jaren moeten groeien tot complete kant en klaar hagen die direct privacy bieden.

 • Advies voor een prachtig eindresultaat

  Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via 085-4895523 of mail naar info@haag-heg.nl en een van onze medewerkers helpt u met het beantwoorden van al uw vragen.