Haagsoorten

Wanneer u op zoek bent naar een haag die perfect bij uw tuin past, bent u bij Haag-Heg op de juiste plek. Dankzij een ruim aanbod met diverse haagsoorten kunnen wij in al uw wensen voorzien. Zoekt u een haag voor uw grote, landelijke tuin, of wilt u juist een subtiele, strakke haag voor uw compacte, moderne tuin? Bij Haag-Heg vindt u altijd wat u zoekt. U bestelt uw haagplanten eenvoudig via onze website en krijgt deze binnen vier werkdagen geleverd. Al onze haagsoorten komen direct van de kweker, waar ze in de meest gunstige omstandigheden zijn verzorgd. Zo weet u zeker dat uw nieuwe haag snel en sterk zal groeien.

Diverse Haagsoorten bij Haag-Heg

Bij Haag-Heg doen we alles voor een behaaglijke tuin. Wij weten echter ook dat behaaglijk voor iedereen een andere betekenis is. Misschien heeft u behoefte aan privacy voor een behaaglijk gevoel, maar het kan ook zijn dat u juist liever een lage haag heeft om een open tuin te creëren. Omdat er zoveel uiteenlopende wensen zijn, doen we er bij Haag-Heg alles aan om ons aanbod zo divers mogelijk te houden. U treft dan ook haagsoorten in alle vormen en maten aan. Deze haagsoorten delen we voor uw gemak op in verschillende categorieën. Zo kunt u aan de hand van uw meest belangrijke wens direct zien welke haagsoorten geschikt zijn voor uw tuin.

Welke haag is geschikt voor uw tuin?

Wilt u graag een haag die een stevige winter kan overleven? Met onze winterharde hagen bent u verzekerd van een haag die na de wintermaanden net zo sterk, of misschien wel sterker terugkomt. Gaat u een nieuwe haag planten en wilt u dat deze zo snel mogelijk tot de gewenste hoogte groeit? Kijk dan eens bij onze snelgroeiende hagen, voor u het weet heeft u een hoge haag in de tuin staan. Heeft u liever een haag die u niet zo vaak hoeft te snoeien? Kies dan voor een van onze onderhoudsvriendelijke hagen.

Met een groenblijvende haag van Haag-Heg heeft u het hele jaar door een mooie, volle en vooral groene haag. Ziet u in deze groene haag liever wat extra kleur, in de vorm van bloemen? Onze bloeiende hagen staan garant voor een unieke uitstraling. Veel van onze haagsoorten zijn ook uitstekend als losse haag te gebruiken. Creëert u liever een dichte, inbraakwerende haag? Ook hiervoor kunt u bij Haag-Heg terecht. Bij het bestellen van uw haagplanten ziet u direct hoeveel planten u nodig heeft per strekkende meter voor een hecht en dicht resultaat. Als u specifieke wensen heeft en daar graag meer over wilt weten, kunt u altijd een offerte opvragen.

Bestel direct bij Haag-Heg

Welke van onze haagsoorten u ook kiest, bij Haag-Heg bent u altijd verzekerd van een prettige ervaring en snelle levering. Het bestellen van uw haagplanten is in een paar stappen geregeld. We brengen u via de mail op de hoogte van de voortgang van uw bestelling. Heeft u vragen over onze haagsoorten of wilt u graag een advies over welke haagsoort het best bij uw tuin past? Neem dan gerust even contact met ons op.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden