Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Rhododendron

De wintergroene Rhododendron is geschikt als haagplant en als vakbeplanting. Een haag van Rododendron kan tot twee meter hoog worden en biedt het hele jaar door privacy en beschutting. Deze heester heeft een volle begroeiing van groene bladeren en in het vroege voorjaar geeft de Rhododendron mooie bloemen. De kleur van de bloemen is afhankelijk van het soort Rhododendron dat u kiest. Dit type heester groeit zowel goed in de zon als in de schaduw. U kunt de plant zelfs onder een boom neerzetten. Bij Haag-Heg kunt u uw Rhododendron eenvoudig online bestellen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rhododendron bestellen

Wanneer u Rhododendrons bestelt bij Haag-Heg is het van belang om te weten hoeveel planten per strekkende meter u nodig heeft om een mooie volle haag te krijgen. Wij raden aan om 2,5 tot 3 planten per strekkende meter te bestellen. Haag-Heg heeft standaard verschillende soorten Rhododendrons op voorraad. Alle planten zijn afkomstig uit onze eigen kwekerij, zodat u verzekerd bent van een constante kwaliteit en een scherpe prijs. Wij zorgen ervoor dat de bestelde heesters in perfecte staat bij u worden afgeleverd.

Onderhoud rhododendron

In de pot gekweekte Rhododendrons kunt u het hele jaar door planten. Rhododendrons met kluit kunt u het beste tussen half oktober en eind april in de tuin zetten. Het is belangrijk dat de grond goed waterdoorlatend is. De planten groeien het best op een zure humusrijke grond. Door tuinturf aan het plantgat toe te voegen kunt u de bodem zuurder maken. Rhododendrons vergen weinig onderhoud. Wanneer de plant te groot wordt, kunt u deze tot op het hout terugsnoeien. De rhododendron loopt vanzelf weer uit. De heester zal alleen het eerstvolgende voorjaar niet bloeien.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden