Speciale prijs € 29,40 Normale prijs € 999.999,00

Organische meststof (voor +/-30 planten)

Zorg goed voor uw haag met de organische meststof van Haag-Heg. Deze meststof is uiterst geschikt voor hagen en heesters, dankzij de toevoeging van magnesium. Haagplanten hebben magnesium nodig en in onze organische meststof is dit in de juiste verhouding aanwezig. Laat u haag groeien en stralen; bestel de organische meststof eenvoudig online.

Lees verder
Meer uitleg
Meer productinformatie >

Zorg goed voor uw haag met de organische meststof van Haag-Heg. Deze meststof is uiterst geschikt voor hagen en heesters, dankzij de toevoeging van magnesium. Haagplanten hebben magnesium nodig en in onze organische meststof is dit in de juiste verhouding aanwezig. Laat u haag groeien en stralen; bestel de organische meststof eenvoudig online.

Direct beschikbaar
- + Stuks
Winkelwagen
Gratis geleverd v.a. 500,-
Kies zelf uw leverweek
Direct van de kwekerij
 • Beschikbare maten
 • Omschrijving
 • Eigenschappen
 • Planten
 • Onderhoud
 • Kopen
 • Bestellen

Bemestingsadvies voor uw haag

Een gezonde haag haalt een groot deel van de nodige voedingsstoffen uit de grond, daar hoeft u zelf weinig voor te doen. Omdat de grond doorgaans niet voldoende magnesium bevat, raden we aan om de haag bij het aanplanten van organische meststof te voorzien. Meng de meststof goed door de grond, zodat de haag in de periode na het planten ook voldoende voedingstoffen uit de grond kan halen. De meststof werkt geleidelijk en langdurig, na het toevoegen van de meststof blijven de voedingstoffen nog maanden in de bodem aanwezig. Dit helpt de haag om direct goed op de nieuwe plaats te wortelen en geeft op zowel korte als lange termijn betere resultaten. Om de diepgroene kleur van het blad vast te houden heeft uw haag behoefte aan een regelmatige dosering van onze organische meststof. We adviseren om twee keer per jaar een dosering van 100 gram meststof per m2 aan de voet van de haag te strooien:

 • - Eerste bemesting van maart tot en met half juni
 • - Tweede bemesting van half juni tot en met september

We hebben voor iedere haagsoort op onze website een bemestingsadvies uitgewerkt. Bezoek de productpagina van uw haag om te zien of het bemestingsadvies afwijkt van het algemene advies dat we hierboven hebben beschreven.

Organische meststof bestellen bij Haag-Heg

Haag-Heg is gespecialiseerd in het kweken van hagen met een hoge weerstand. We steken veel tijd en energie in het opkweken van gezonde haagplanten die niet tot nauwelijks vatbaar zijn voor ziekten en plagen. Om uw haag ook na het planten te beschermen tegen deze natuurlijke vijanden en een goede groei mogelijk te maken, is het belangrijk om deze verzorging door te zetten. De organische magnesium bevat bodemschimmels die voor een gezonde haag zorgen. De toegevoegde magnesium geeft de haag de mooie diepgroene kleur die u gewend bent. Onze organische meststof is volledig biologisch en bevat dus geen toegevoegde chemicaliën. Bewaar het product op een droge plaats en houd deze buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Bestel direct bij Haag-Heg

Haag-Heg is een ervaren kwekerij waar u rechtstreeks uw haagplanten en meststof kunt bestellen. We leveren uw bestelling bij u thuis in de vorm en maat die u wenst. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we onze planten beter leren kennen en zijn we ook ver gekomen met het professionaliseren van onze kwekerij, onze webshop en het transport waarmee we de planten bij u thuis leveren. Dankzij ons eigen transport en efficiënte werkwijze leveren we uw bestelling binnen vier werkdagen bij u thuis.

Voordelen
 • Volledig organisch
 • Rijk aan belangrijke voedingsstoffen
Nadelen
 • Twee keer per jaar bemesten voor het beste resultaat