Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Chinees Klokje

Chinees Klokje

Beschikbaarheid: In voorraad

Het Chinees Klokje (Forsythia Intermedia Spectabilis) is een bijzonder kleurrijke voorjaarsbloeier. Het is een van de vroegst bloeiende planten in het voorjaar. Terwijl andere planten nog niet eens bladeren hebben, staat deze struik al opvallend in bloei. Met de Forsythia Intermedia Spectabilis bent u elke lente verzekerd van een kleurrijke tuin. In deze periode zijn de opgaande takken namelijk versierd met gele klokvormige bloemetjes. U bestelt het Chinees Klokje gemakkelijk en snel via de website van Haag-Heg.


Kenmerken Chinees Klokje


De Forsythia Intermedia Spectabilis is een kleurrijke sierplant die vooral in het voorjaar goed tot zijn recht komt. Al in maart en april staat de struik volop in bloei. In de herfst verliest hij zijn bladeren, waarna hij de winter zonder bladeren overleeft. Het Chinees Klokje is namelijk een winterharde plant. In het voorjaar loopt hij weer uit en komt hij weer volop tot bloei. De struik is populair om solitair in de tuin te plaatsen, maar ook als haagplant doet de Forsythia Intermedia Spectabilis het goed. 


Chinees klokje planten


Het fijne aan het Chinees Klokje is dat hij het op vrijwel iedere plek in de tuin goed doet. Wel is het belangrijk dat de grond voldoende doorlatend is, zodat hij voldoende voeding tot zich kan nemen. Het planten van de Forsythia Intermedia Spectabilis doet u het beste in voorjaar of de zomer, in de periode tussen maart en september. Het is hierbij vooral belangrijk dat het niet vriest en dat de grond warm genoeg is. Zo kan de struik zich het beste ontwikkelen. 


Forsythia Intermedia Spectabilis  snoeien


Het snoeien van het Chinees Klokje hoeft slechts eens per jaar. Voor een optimale bloei is het belangrijk dat dit wel elk jaar gebeurt. Bij voorkeur doet u dit na de bloeiperiode, in de maand mei. Bij het snoeien verwijdert u de uitgebloeide bruine bloemen. De takken waaraan deze bloemen groeien, snoeit u tot enkele centimeters boven de grond af. Uiteindelijk kan de struik zo’n 2 tot 2,5 meter hoog worden.


Planten uit de kwekerij


De Forsythia Intermedia Spectabilis is afkomstig uit onze eigen plantenkwekerij. Bij ons krijgt elke plant de benodigde aandacht om optimaal te groeien. Daarnaast zijn we bij Haag-Heg zijn we niet afhankelijk van externe partijen. Dit is prettig, want hierdoor kunnen we altijd toezien op de juiste kwaliteit planten. Tevens kunnen we zo de prijs voor u laag houden. Zo profiteert u altijd van de beste kwaliteit planten en scherpe prijzen.


Gemakkelijk te bestellen


U bestelt het Chinees Klokje snel en gemakkelijk via onze webshop. U selecteert de gewenste plant en de juiste hoeveelheid. Vervolgens betaalt u via een beveiligde betaalomgeving. Zodra uw bestelling is geplaatst, gaan wij aan de slag met de bezorging. Zo heeft u uw planten binnen de kortste tijd in huis. 

Lentebloeier
Lentebloeier
Gemiddeld water
Gemiddeld water
  • Kleur: groen
  • Standplaats: zonnig , halfschaduw
  • Kenmerk: groen en donkergroen blad
  • Stijl: Array
  • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Geleverd met Blote wortel
Chinees Klokje (40-60 cm)
  • Vanaf € 1,90
  • Planttijd: oktober t/m april
  • Plantafstand: 4 stuks per meter
  • Minimale bestelhoeveelheid: 25
Direct leverbaar
Prijsstaffels
25+ € 1,90

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter
Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.6
281 beoordelingen
16-10-2019

2 weken later dan bedoeld, maar met een uitstekend argument. De planten vertoonden nog groei en dus wilden ze dat niet verstoren. Planten netjes bezorgd en telefonisch ook uitstekend geholpen Ga hier zeker nog bestellen.

14-10-2019

De planten zien er uitstekend uit. Communicatie rondom de levering was echter matig. Het was erg onduidelijk wanneer de bezorging zou plaatsvinden. Aangezien ik een weekend wilde vrijhouden om de planten snel in de grond te kunnen zetten, had ik daar graag meer duidelijkheid over gehad. Verder was de chauffeur vrij chagrijnig, maar daar heeft hij zelf meer last van dan ik :)

11-10-2019

Bedankt Planten in zeer goede staat ontvangen en netjes vooraf overleg over de levering.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Haag & Heg Video's
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden