Speciale prijs € 176,05 Normale prijs € 999.999,00

Glansmispel kant-en-klaar 160-170 cm

Plantafstand
1 planten per strekkende meter
Minimale bestelhoeveelheid
min. 3 planten
Meer uitleg
Kies je staffelkorting
3+
€ 176,05
Kiezen
10+
€ 165,80
Kiezen
Je bespaart 5%
20+
€ 158,85
Kiezen
Je bespaart 9%
Meer productinformatie >
Direct beschikbaar
- + Stuks - + Meter
Winkelwagen
Gratis geleverd v.a. 500,-
Kies zelf uw leverweek
Direct van de kwekerij
 • Beschikbare maten
 • Omschrijving
 • Eigenschappen
 • Planten
 • Onderhoud
 • Kopen
 • Bestellen

Beschrijving Kant-en-Klaar 160+ cm

De Glansmispel Kant-en-Klaar 160+ cm, een wintergroene haagplant met rode lenteknoppen die later veranderen in donkergroene bladeren, is een unieke en aantrekkelijke keuze voor tuinen. Met een snelle groei van ongeveer 35 cm per jaar en een hoogte van 2-3 meter, biedt deze plant uitstekende privacy en beschutting, hoewel zijn dichtheid kan verminderen bij winterbladverlies. Als u echter niet wilt wachten tot de losse planten een mooie volle haag vormen, dan is de Glansmispel Kant-en-Klaar 160+ cm een uitstekende keuze. Hoewel de planten nog wel een beetje in elkaar moeten groeien biedt de haag wel direct privacy en beschutting.

De Glansmispel Kant-en-Klaar 160+ cm staat bij voorkeur in humusrijke, goed doorlatende grond, met aandacht voor voldoende vochtigheid. Onderhoud omvat bescherming tegen winterwind en regelmatige bewatering. Snoeien is aanbevolen in maart, waarna nieuwe takken uit kale terugsnoei zullen groeien. Bemesting versterkt de groei in het voorjaar.

Voordelen
 • Direct een mooie volle haag
 • Strak gesnoeid
 • Privacy vanaf het eerste moment
Nadelen
 • Relatief duurder dan losse planten
 • Enkel per meter te bestellen

Eigenschappen Glansmispel kant-en-klaar 160-170 cm

Plantafstand
1 planten per strekkende meter

Grote haagelementen planten

De grote haagelementen maken het planten van de haag een stuk eenvoudiger en sneller. U hoeft de haag niet plant voor plant aan te planten, maar doet dit meter voor meter. We leveren onze kant-en-klaar hagen in een afbreekbare bak. U kunt het kleine haagelement dus met bak in grond plaatsen en de geul direct vullen met wat verse grond. Bedek de bak grond met ongeveer 1 tot 2 centimeter grond. Controleer met een gespannen touw of u de grote haagelementen in een rechte lijn plant en let er ook op dat ieder individueel element niet scheef komt te staan. Geef de haag in de eerste weken na het planten voldoende water.

Grote haagelementen onderhouden

Bij een nieuwe haag van enkele meters hoog komt direct wat onderhoud kijken. Om uw haag mooi strak te houden is regelmatig snoeien gewenst, maar het ideale aantal snoeibeurten per jaar hangt af van de haagsoort die u kiest. Lees onze onderhoudsinstructies nauwkeurig door om er zeker van te zijn dat u uw haag niet beschadigd. U vindt deze instructies op de productpagina van de haagplant.

De beste hagen bestelt u bij Haag & Heg

Bij Haag & Heg leveren we topkwaliteit hagen van onze eigen kwekerij. De Glansmispel Kant-en-Klaar 160+ cm planten worden met zorg klaargemaakt voor verzending, zodat ze in optimale staat aankomen. Service, kwaliteit en snelle levering binnen 4 dagen. Neem contact op voor persoonlijk advies van deskundige medewerkers.