Maak jouw project compleet met bijpassende producten voor:

Heesterganzerik Red Ace

Heesterganzerik Red Ace

Beschikbaarheid: In voorraad

De Ganzerik Red Ace (Potentilla Fruticosa Red Ace) is een sierheester met kleine, oranjerode bloemetjes. De struik wordt niet heel hoog, maar groeit en bloeit vooral in de breedte. Tijdens ze zomerperiode – in de maanden van juli tot september – staat de Potentilla Fruticosa Red Ace volop in bloei. Met deze sierheester bent u dan ook verzekerd van veel kleur in uw tuin. Wilt u de Ganzerik Red Race bestellen? Dit kan eenvoudig via onze webshop.  

Lentebloeier
Lentebloeier
Gemiddeld water
Gemiddeld water
 • Kleur: groen
 • Standplaats: zonnig, halfschaduw
 • Kenmerk: groen en donkergroen blad
 • Stijl: landelijke tuinen - klassieke tuinen
  landelijke tuinen - klassieke tuinen - moderne tuinen
  landelijke tuinen - klassieke tuinen - volkstuinen - moderne tuinen
 • Bemesting: Algemeen bemestingsadvies
Geleverd met Blote wortel
Heesterganzerik 'Red Ace' (30-50 cm)
 • Vanaf € 2,75
 • Planttijd: oktober t/m april
 • Plantafstand: 5 stuks per meter
 • Minimale bestelhoeveelheid: 25
Direct leverbaar
Prijsstaffels
25+ € 3,85
50+ € 3,30
100+ € 3,05
500+ € 2,75

(incl. BTW en excl. bezorgkosten )

- +
Stuks is
strekkende meter

Over de Potentilla Fruticosa Red Ace


Van de Potentilla Fruticosa Red Ace heeft u elk jaar weer plezier. Het is namelijk een wintervaste struik. Dit betekent dat hij prima bestand is tegen de Nederlandse winter. In het najaar verliest de heester zijn bladeren. In het voorjaar loopt hij weer uit en tijdens de zomerperiode groeien er weer opvallende oranjerode bloemetjes aan de takken. Een ding is zeker: de Ganzerik Red Ace brengt veel kleur in de tuin. 


De Ganzerik Red Ace bodembedekker


De Ganzerik Red Ace wordt minder hoog dan de meeste andere heesters uit de Potentilla familie. Gemiddeld wordt hij zo’n 60 centimeter hoog. Wél groeit de struik hard in de breedte. Dit maakt de Potentilla Fruticosa Red Ace ideaal voor in een plantenborder. Het is een uitstekende bodembedekker. Daarnaast komt de struik ook uitstekend tot zijn recht als lage haag of solitaire plant in de tuin. 


Het planten van de Ganzerik Red Race


Als de Ganzerik Red Race mag kiezen, staat hij het liefst op een zonnig plekje in de tuin. Met voldoende zon bloeit namelijk het beste. Heeft u niet zoveel zon in de tuin? U kunt er ook voor kiezen om de Potentilla Fruticosa Red Ace in de schaduw of halfschaduw te planten. De struik groeit bloeit dan prima, maar hij bloeit wel minder uitbundig. Houd er rekening mee dat de grond voldoende voedselrijk en vochtrijk is. Voor het behoud van de ronde vorm van de struik, is het aan te raden om de struik eens per jaar te snoeien. Bij voorkeur doet u dit voorafgaand aan de bloeiperiode, in maart. Snoei de takken terug tot ongeveer 15 centimeter boven de grond. Zo heeft de struik weer voldoende ruimte om te bloeien.


Bestel uw planten eenvoudig online


Haag-Heg is een vaste planten kwekerij. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment vaste haagplanten en heesters. Alle planten zijn afkomstig uit onze eigen kwekerij. Hier krijgt elke struik de benodigde verzorging om goed te groeien. U bent bij ons dus altijd verzekerd van een plant in goede conditie. Het plaatsen van een bestelling doet u eenvoudig via onze webshop. Bij uw bestelling kunt u aangeven wanneer u wilt dat wij uw bestelling bij u thuisbezorgen. Zowel de dag als het tijdstip van bezorgen bepaalt u zelf. Nadat u heeft afgerekend via de beveiligde betaalomgeving gaan wij voor u aan de slag. We verpakken uw bestelling pas op het laatste moment voor verzenden, zo blijven de planten in goede conditie. 


 

Veilig betalen met
Ideal
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Klantbeoordeling 8.9
508 beoordelingen
23-12-2020

Snelle levering en plantmateriaal zag er goed uit. Ik ben zeer tevreden! Door de chauffeur keurig afgeleverd!

21-12-2020

Mooie beukenhaag bomen met kluit. Levering volgens afspraak wat erg fijn was ivm het planten. Staan bij onze vakantiehuizen.

19-12-2020

Stevige, gezonde planten.

Voordelen van Haag & Heg
Direct kopen bij de kweker
Direct kopen bij de kweker
Wij staan voor kwaliteit!
Wij staan voor kwaliteit!
Voor ieder budget een geschikte maat
Voor ieder budget een geschikte maat
Speciaal transport voor planten
Speciaal transport voor planten
Het hele jaar door aandacht
Het hele jaar door aandacht
Advies voor een prachtig eindresultaat
Advies voor een prachtig eindresultaat
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden