Gratis verzenden Direct van de Kwekerij Binnen 4 werkdagen geleverd

Taxus baccata

De taxus Baccata is een ideale haagplant die goed vertakt en zich eenvoudig laat snoeien. Met deze wintervaste taxushaag geniet u het hele jaar door van beschutting en privacy. De Baccata heeft donkergroene naalden en geeft in het najaar rode bessen. De taxus Baccata onderscheidt zich door een klassieke uitstraling. Deze taxus is in vrijwel elke vorm te snoeien. Niet voor niets ziet u deze dan ook terug in kasteeltuinen en landgoederen. Bij Haag-Heg kunt u eenvoudig online uw taxus Baccata bestellen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Taxus Baccata kopen

Voor een mooie volle haag raden wij aan om per strekkende meter drie taxus Baccata te planten. De taxushaag kan 50 tot 100 centimeter breed en tot maar liefst vijf meter hoog worden. Omdat de taxus Baccata slechts 30 centimeter per jaar groeit, is het - als u een hoge heg wilt hebben - aan te bevelen om wat grotere taxus Baccata te kopen. Als u de taxus Baccata net heeft geplant, heeft deze nog veel water nodig, maar het is wel van belang dat de bodem goed waterdoorlatend is: een natte bodem zorgt ervoor dat de wortels van de taxus gaan rotten.

Taxus Baccata bestellen

U kunt uw taxus Baccata in juni en/of september snoeien. Wanneer u de taxushaag nog in de hoogte wilt laten groeien, kunt u het beste eerst alleen de zijkanten bijknippen. Met regelmatig bijsnoeien blijft de Baccata mooi in model. Bij Haag-Heg kunt u heel snel en voordelig uw taxus Baccata bestellen. Wij kweken alle taxushagen op onze eigen kwekerij. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit en de allerbeste prijs.

Bel mij terug
Bel mij terug
Wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kunt ons ook bereiken via 085-4895523.
* Verplichte velden